Nešić poslao otvoreno pismo Komšiću: 'Nisu građani ni naivni ni glupi'

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

jovo

'NASI GRADJANI' ON MISLI NA RS JER NE PRIZNAJE BIH! SAMO SU IDIOTI IZ TROJKE MOGLI OVOG KRIMINALCA IZABRATI ZA MINISTRA!

BRKICA

KOMSIC JE GLUP I TUP

Ahhhj...

...istina udara bolje od cekica...

Nedaj

Nedaj presjedniče

Dobro ga je istamburo Nesic...

Cestitam! Ali dzaba je, ono je covjek niskog moralnog sklopa.....

Ko god je za tebe glaso

Taj je i glup i naivan a najvise zlonamjeran.

.

Taj je i glup i naivan a najvise zlonamjeran. ka Ko god je za tebe glaso I gle čuda... PRALJKOVAČA! Efikasno otklanja sve unutarnje tjeskobe! Upozorenje - piti u malim gutljajima!

Makelele

Ma bježi smeće jedno đikansko pardon *****čko

Krme četnicko fašističko..

Začepi svoju smrdljivu njušku ne zagađuje nam vazduh u našoj lijepoj državi BiH.Pitamo se šta još tražite ovdje naseljeni divlji psi srbo*****ci genocidaši

Krme četnicko fašističko..

KOMSIC JE GLUP I TUP ka BRKICA GLUP TI OTAC KRMAK KOJI TE IZBUKARIO

Krme četnicko fašističko..

Cestitam! Ali dzaba je, ono je covjek niskog moralnog sklopa..... ka Dobro ga je istamburo Nesic... A koga to taj genocidni bijednim može istamburati istamburam ti krvavo dijete lipsano.

Kako

Kako nisu glupi i naivni kad su tebe postavili za ministra

/ Najnovije