NES traži da najniža penzija iznosi 700 KM, kažu da 56 posto penzionera živi na ivici siromaštva

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Opet ovi

Haha, dobro ste skontali, ne bismo znali da nije vas da nam kažete. Sramotno je tvrditi da je 700 km dovoljno, bolje da šutite. Nemaštoviti predizborni nastupi, samo šuplja bez sadržaja. Od vas se očekuje da predložite način financiranja i napravite proračun iznosa koji bi se na taj način mogao osigurati. Dosta nam je šuplje.

Koji uhljebi

Koji beskičmenjaci, ponavljate tuđe izračune, ništa ne nudite, sretni i nasmijani se usuđujete pričati o penzionerima. Je li vi zaista mislite da smo ovce, jer to bismo trebali biti da za vas glasamo? Predlažem vam novi naziv za stranku; Niškorisni.

Željko

Ja sam klasični opozicionar a naročito sam protiv ove vlast ali treba biti realan jer Dodik je podigao minimalac u manjem entitetu i razvalio dio privrede! I ovdje nema ko ne mjauče za pare! Ovi nametnuti su napočetku i dijelili pare ali su onda skontali da stružu po šerpi. Moramo reformisati cijelo društvo a to znači i školstvo,zdravstvo,tužilaštvo,privredu itd) . Pa ne možeš dati ako nisi zaradio. Znam da je penzionerima teško ali para nema. Imaju ove budale na vlasti još neke čudne prioritete kao ondu budalaštinju sa automobilima ali PARA NEMA ni za osnovne potrebe

Sitnica

Samo 56 % živi na granici siromaštva,a u državi vašeg idola hrvatskoj je to 60 %.Dakle bolji ste od hrvatske koju kopirate u svemu.

XYX

Ovo je pravo politikantstvo

Robot

Ah cuj 700

Zero

To bi bilo povečanje negdje oko 22 % pa bi prosječna penzija bila oko 880 KM. a najvisočija oko 3500 KM. Na današnjih oko 280 miliona još bi trebalo izdvojiti oko oko 61 milion mjesecno što nije nemoguće ako politicari smanje svoju potrosnju i komplet administracija.

Mirsad

Penzioner sam,pa pitam sto se sjetite pred izbore da nam šuplje prosipate. Dok ste na vlasti gledate samo kako da se nahapate za te 4 g. Svi ste vi jadni inace ne bi bili politicari. Ovdje je jedino rjesenje da stranci sve preuzmu i da vam ispitaju porijeklo imovine. 70% politicara bi bilo u zatvoru

Upravo nas zadužuju za 3,40 da isplate

Ja sam klasični opozicionar a naročito sam protiv ove vlast ali treba biti realan jer Dodik je podigao minimalac u manjem entitetu i razvalio dio privrede! I ovdje nema ko ne mjauče za pare! Ovi nametnuti su napočetku i dijelili pare ali su onda skontali da stružu po šerpi. Moramo reformisati cijelo društvo a to znači i školstvo,zdravstvo,tužilaštvo,privredu itd) . Pa ne možeš dati ako nisi zaradio. Znam da je penzionerima teško ali para nema. Imaju ove budale na vlasti još neke čudne prioritete kao ondu budalaštinju sa automobilima ali PARA NEMA ni za osnovne potrebe ka Željko Ma i pticama je jasno da para nema ali danas obećaše radnicima u zdravstvu. Troši Nikšić nemilice jer mu je zadnji mandat, kao da sutra ne postoji. Nakrao se i obezbijedio a našoj djeci steže omču dugovima. Čak želi i da se provoza u najboljoj limuzini. Život u kriminalu na visokoj nozi, slika i prilika političara u BiH. Majstor laži.

Ovdje i stranci kradu.

Penzioner sam,pa pitam sto se sjetite pred izbore da nam šuplje prosipate. Dok ste na vlasti gledate samo kako da se nahapate za te 4 g. Svi ste vi jadni inace ne bi bili politicari. Ovdje je jedino rjesenje da stranci sve preuzmu i da vam ispitaju porijeklo imovine. 70% politicara bi bilo u zatvoru ka Mirsad

/ Najnovije