NES ne odustaje od Kljake: "Nikad nije optužen ni osuđen, nije islamofob i ne povezuje se s Dodikom"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nekako mi je kljakav?

Anel Kljako je prema optužbama iz CIK-a neko ko je zloupotri****o izborni proces u svrhu dobijanja glasova i Nikšić je zatražio da razmisle o tom prijedlogu, jer bi njegovim izborom nova Vlada bila kompromitovana"

Ljiljan***

BRAVO NES SAMO ISTINOM I ČINJENICAMA ***

Jole

Pa sta ako je sin pripadnika armije bih,rvi ,i ne znam cega sve jos??to mu daje za pravo da se sluzi prljavim radnjama da dodje do cilja?! Poceli ste Bakirovu pricu i vi da motate...kad nemate nista drugo hvatate se na patriotizam pripadnost armiji itd itd..

Puknite

Na ka rad na koalicijo! Nik šiću, re tard i rani maj mune!

moraš dobro halsat!

Na ka rad na koalicijo! Nik šiću, re tard i rani maj mune! ka Puknite samo krišku kruha sa svinjskom mašću debljeg sloja i ozgar posut sve sa sitnijem čvarčićima i sitno nasjeckanim bijelim lukom! to je reisova i bakirova poslastica! drži dva dana posta, hehehe

/ Najnovije