NES i SBiH: "Nikada ne bismo mogli podržati Vladu FBiH u kojoj je Vojin Mijatović dopremijer"

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

***

Nece oni Voju Lijobu??

Schoo????

Ja

Ovamo prema trojki milion uslova imaju a prema SDA ni jedan. Lopovi izdajnicki, isto ko Haris Silajdzic za aprilski paket, ovi su samo nastavili tradiciju

Guest

***

Doctor Ksarabas

Posteno i transparentno. Ko o cemu ****a o postenju. Sad im je Vojin problem HAHAHAHAHA HAHA.

selfi-vojka se obećo osunetit, a eto nije!

haman hin slago, pa stigla kazna!

ajte vi pred džoomju da vam bake

dane neki sitniš u prljavu ruku...

MrziteljPDA

Od danas sam član Stranke za BiH!

MIJO

Ove lopovske nepismene stranke imaju neka prava ovo su sdaovci sta vam smeta covjek lopovi nepismeni korupirani ka Bosanac COVJEK NE ZIVI U FED. DO 2016 BIO JE VELIKI SRBIN I RADIO ZA DODIKA. NIKADA NISTA PAMETNO NIJE URADIO OSIM VELIKIH IZJAVA I BUSANJA DA JE BOSANAC!

Od vas...

...pa jasno je svima. Tuga je da ste u prici uopste.

Guest

Guest Svim strankama cast ponekoj je bitno da se zavrsi formiranje Vlade. Da mogu zasjesti i sisati na dva krnja zuba lovu FBiH. Eto vam premijer coro Nik/o/šic otimac stanova i ko zna cega sve ne. Zaboravili ste 2014 kad je otimac bio premijer.

Mostar

Samo troentitetska BiH moze opstati, sve ostalo je uzalud

m

pratite hdz1990 Dobili su prije 3 mjeseca 2 miliona KM od SDA da im pomognu da ostanu na vlasti PRATITE hdz 1990!!!

Poruka Semiru i Nerminu

Svaka cast, odgovornost prema drzavi je osnova zdrave politike! Sad treba svim silama ne dati Tegeltiji da dodje na mjesto direktora UIO! Uprite! Ako se to desi vjerujte da BIK sa koride iz Laktasa ce biti nezaustavljiv!!!!

/ Najnovije