NES BiH poručio strankama Trojke da su dobili drugi žuti karton: "Vrijeme da odustanete od Čovića"

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

sigurno nisu gdje i izdajnici

Komšija

Zar ovaj stvarno vjeruje da njega neko sluša i doživljava ozbiljno? Mislim, koliko čovjek mora biti bez mozga da ovakve likove uopšte i sluša a kamoli krene za njima.

Kiki

Najbolja opcija za sve u BIH je da ove legitimne i legalne poglavice zatvorite negdje i pustite plin. Neka idu u 3lpm.

Hdz 1990

Čović je mrtav čovjek samo to mu još niko nije rekao. Sad može sve isplivati od Bičakčića pa nadalje.

nemoral

Ogresevic prevarant teski.. nemoralno je da ovakva osoba moralise nekom drugom

Nekoniko

Lijepe riječi su ukras!

***

***

NES-eri

Probali sa svima, niko hin nece

Covic je ovdje najnapredniji politicki faktor!

Uz trojku, razumije se. A odasti se trebalo i izgleda da se i odustaje od daeshovaca Kaker-trezor izmetbaya i seyde brljoljizdacha.

asdfgh

E Neš više na sljedećim izborima SDA podrepna muho.

nasvasta

Ublehaši dobili ste glasove samo što nista sa SDA a vi jeftine *****e.

Sarajlija

***

Boske

*** Možeš ti da *** svima nama pa i ovom ober fashistickom smradu koji za taoce drži Hrvatski narod u BiH a i državu BiH zbog ličnih interesa.

Panzer

***

Otišao

O,brien došo i održo govor,pa mediji malo o tome izvještavali ,a on otišo i ostaje sve isto.Nije trebo ni dolazit i trošit pare jer gluhima govorit ,a sljepcima pokazivat nema smisla.Da schmidt nije mekušac trebao je jedini poslušat O,briena i u ponedjeljak bonskim ovlastima izbacit iz politike jedno desetak političara i to bi onda značilo zaokret u BiH.

/ Najnovije