Nermin Pećanac upozorava: Situacija u Sarajevu alarmantna. Imat ćemo velikih problema u budućnosti

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Raif

Policija je pokaza svu svoju organizovanost i funkcionalnost u bolesnim Covid mjerama, kada nisi smio nosa promoliti iza 20h jer ti se ukazu u minuti 20m od izlaza doma, kada djeca i penzioneri nisu smjeli izaci i fatali ih po ulici u roku od 5min, kada skines masku da udahnes zraka na zvizdanu niotkud se pojave da ti pisu kazu, kad si prosvrecao dijete u RS da se istrci livadom naprave ti sacekusu da te kazne pri izlasku il povratku, kad si bio u karantenu uredno su radili blizkrieg obilaske da nisi slucajno zaspao ili izasao prosetati oko zgrade. Muha nije mogla gradom proletiti a da nije pitala smije li? I onda mi kazu, ne moze se....k moj se ne moze, 2020te su pokazali itekako da se moze i to kao da su konclogor vodili sa bolesnim covid mjerama, naucno neutemeljenim.

Sirena

Kriminal je zakucao na vrata svake kuće. Policajci za koje se izdvajaju značajna sredstva iz budžeta i koji imaju nad prosječna primanja i privilegije u odnosu na druge struke se ponašaju kao administrativni radnici. Ali vjerovatno nije ni do njih sve nego i do zakona koji ih sputavaju u obavljanju svoje dužnosti. Korupcija je učinila da i među poštenim ljudima rade i oni koji ni moralno ni psihički ni fizički nisu to zaslužili.Svi svašta vidimo ali ne smijemo o tome pričati ni pred najbližim jer te društvo neče zaštititi .

***

***

Ja1

Od slucaja do slucaja a najvise u svrhu politicke promocije se jave ovi dusebriznici da pametuju kako nesto ne valja. Nisu problemi od jucer, ovo sve ima svoj temelj a on je davno postavljen. Napravila je sda kriminalno drustvo i sad ono polako dolazi na naplatu. Pricati sada kako je policija trebala u letu hvatati metke da zaustave ubojstvo je samo populisticka prica i nista vise

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

RBiH

A Federalni Ministar UP ..Ona vreća govana!?? Zašto ste ga izabrali???

Čuj to!

Pa imamo ga sad.U zatvorima leži više policajaca već kriminalaca.Svi su korumpirani.Vlast vode narko karteli.Djeci su uzori kriminalci.Čampara traži da se osnuje privatna policija pa gdje to ima?I ti pričaš imat će mo problem.Imali smo problem i kad si ti bio ministar šta si uradio ništa?

Guest

A sta ocekujete da Policija svakog stanovnika u Gradu kontrolise redom da slucajno nije naoruzan o cemu govorite??? Ubistva se desavaju svugdje u Svijetu u svakom Gradu nije Policija vidovita.

***

***

Ask

Ne kontam sto je policija kriva, ako ovi izlaze iz zatvora da odigraju (odrade)kladionicu.

Samo brisi dok se bih ne raspadne

Sarajevo ima ubjedljivo najvecu stopu kriminala u regionu i nijedno vase brisanje komentara to nece promjeniti, glupani.

/ Najnovije