Nermin Pećanac: "Ministri toliko 'lupaju', trebaju i oni ići na ljekarske preglede"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jari

Katica za sve

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras!

Moder

Drag mi svaki petak kad me odza izlupa ka Ljiljan meni isto

Miki

I to pod hitno, ali prosto sumnjam da će do toga doći jer bi to bilo pogubno za njih. Dovoljno su se izblamirali posljednje 4 godine kad su baš oni bili medicinski stručnjaci.

Nadimak

Identitet nije spisak zelja. Hoces da si Eskim? Treba imati genetiku. Hoces da si milijarder? Treba imati milijarde £,$ ili €. A ti kokuz? Hoces da si nobelovac? Ne moze bez Nobelove nagrade. Hoces da si hrvat? Imas li vecinske slavenske pretke ili porijeklo iz drzave R Hrvatske? Niko nam ne pominje nacije Jugoslavije/SHS odakle sve polazi. Cudno je da se toj politickoj mantri o “identitetu zelja” ne suprotstavlja, vec se apriori prihvata poput obaveznog nosenja farmerki ili kravate.

Veriga

Ima potrebe istestirati politicare prije postavljanja na funkcije. Da provjerimo kulturu, inteligenciju, socijalne kompetencije (narkotike, alkoholizam,…). Nije dobro kad te krimosi i dalebu predstavljaju.

Drustvo

Koje koristi zdravstveno uvjerenje kada svi znamo kako se dobiva i da ga je bitno samo platiti i za posao i za vozacku i za oruzanu. Danas su papiri samo formalnost i nacin da neko u cijelu pricu i sebe ugradi. Ljekar samo pita kako si , šta ima, kako familija i za šta ti treba jel treba dobro uvjerenje ili lose ako je za penziju , invalidnost, banje i slicno.

/ Najnovije