Nermin Ogrešević: 'U toku je koordinirana akcija ispunjavanja želja Dodiku i Čoviću na štetu BiH'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki kiki

Ko o cemu vojinik o skracenju a ****a o postenju. Samo mi nije jasno kako ove poltornske pod***ne stranke imaju nekome nesto reci

Padaj silo i nepravdo

Pa koliko ovo Sdadf ima rezervnih klupa i pričuvnih igrača, nemreš bilivit! Vatreni zagovornici dobrovoljne kolektivne lobotomije.

Guest

DABOGDA SE DUŠMANIMA I NJIHOVIM POMAGACIMA SJEME ZATRLO I SVI PLANOVI KOJE PRAVE PROTOV BIH PROPALI DABOGDA, AMIN!

Roki

***

Guest

Postoji li veća ubleha od ovog lika???

ALAN

ORESKOVICU ZASTO MORA SVAK ZNAT DA SI LOPOV I UBLEHA

Padaj silo i nepravdo...

Postoji li veća ubleha od ovog lika??? ka Guest Postavljaš dobra, ali preteška pitanja. Prejaka je konkurencija!

***

***

REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA

U toku je koordinirana spin-akcija Sdadf, Nes-caffe i SBiH. Akcija izluđivanja traumatizirane bh.javnosti paranoidnim konstrukcijama, umjetnim nabrijavanjem panike i prikupljanjem mizerije od političkih poena potrošenom i providnom populističkom retorikom.

Komšija

Postoji li veća ubleha od ovog lika??? ka Guest Postoji. Komšić

***

***

/ Najnovije