Nermin Ogrešević: 'Stranke 'osmorke' nisu posvađane, ali partneri moraju shvatiti jedno'

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Asmir

Nesto razmisljam....u pocetku bjese jedna partija/stranka, onda dodjose tri pa poce' rat. Kasnije se spominjala 6-orka da bismo danas raspravljali o OSMORKI! Nikad manje zemlje a vise stranaka. Kako nas fino zavadise, podijelise i zavladase. Jel shvatate o cemu pricam? Gdje si u svemu ovom TI? Ja cu ti rec',ili se javljas na biro- koji je uzgred receno ured za statistiku a ne za postedovanje za trazenje posla, ili sjedis na nekom bus peronu dok cekas prevoz za negdje sto dalje odavde. Dobar jutar.

Gopher

Inače, navodnici unutar navodnika veeelika su greška, moji novinarčići. Hajd što ste nepismeni, nego što imate 4 urednika koji, očigledno, samo trljaju ****ce i uzimaju pare.

Nista, hajmo onda premotat unazad

>>Nesto razmisljam....u pocetku bjese jedna partija/stranka, onda dodjose tri pa poce&amp;#039; rat. Kasnije se spominjala 6-orka da bismo danas raspravljali o OSMORKI! Nikad manje zemlje a vise stranaka. Kako nas fino zavadise, podijelise i zavladase. Jel shvatate o cemu pricam? Gdje si u svemu ovom TI? Ja cu ti rec&amp;#039;,ili se javljas na biro- koji je uzgred receno ured za statistiku a ne za postedovanje za trazenje posla, ili sjedis na nekom bus peronu dok cekas prevoz za negdje sto dalje odavde. Dobar jutar. ka Asmir<< Ozivjeti mrtve koje su fasisti poubijali, sastavit Jugoslaviju, podignuti Titu iz groba, a da bi to sve bilo izvodivo, vratiti komunizam i Varsavski pakt, nesvrstane itd, itd.

/ Najnovije