Nermin Ogrešević na predstavljanju kandidata NES-a poručio: 'Ne treba nam puno priče'

2
Radiosarajevo.ba
Nermin Ogrešević na predstavljanju kandidata NES-a poručio: 'Ne treba nam puno priče'
Foto: NES BiH / Nermin Ogrešević

U Cazinu je otvorena predizborna kampanja Narodnog evropskog saveza (NES) za nadolazeće općinske izbore.

Kroz događaj, NES je predstavio svoje kandidate i istaknuo značajnu ulogu koju su odigrali u razvoju grada te ambicije za budućnost.

Nosilac liste kandidata za Gradsko vijeće Rifet Hozanović istaknuo je da je predstavljanje kandidata samo početak nove ere razvoja za Cazin.

Savjetnica Milorada Dodika želi da bude predsjednica Hrvatske

Savjetnica Milorada Dodika želi da bude predsjednica Hrvatske

"Ovo je tim ljudi koji je u svim situacijama i izazovima stajao uz svoj narod. Zajedno smo ostvarili grad koji je lider u regiji po pitanju napretka, uređenosti te velikih i značajnih projekata. Iako nije uvijek bilo jednostavno, nismo odustajali jer smo posvećeni svojoj zemlji i željeli smo da Cazin bude jedan od najboljih primjera uspjeha, što je danas i postao", rekao je Hozanović.

Gradonačelnik Nermin Ogrešević, koji se kandidira za novi mandat, podsjetio je na postignuća tokom svojih prethodnih pet mandata.

Ramo Isak sa sinovima i članovima stranke prošetao Zenicom, građanima predstavili planove

Ramo Isak sa sinovima i članovima stranke prošetao Zenicom, građanima predstavili planove

"Ništa se ne podrazumijeva, posebno kada krećete od početka. Naš rad za Cazin započeo je u vrlo skromnim uslovima. Dok je zatečeni budžet bio oko četiri miliona maraka, danas iznosi preko 60 miliona. Bilo je potrebno realizirati brojne projekte, velike i male, kako bismo poboljšali život u jednoj od najnerazvijenijih općina u BiH.

Djela su tu i možemo ih samo nabrajati, ne treba nam puno priče. Ono što je ostalo konstantno jeste da smo sve postigli zajedno s građanima, i tako će biti i ubuduće. Cazin ima još mnogo planiranih projekata i nastavit ćemo zajedno rasti i razvijati se", rekao je Ogrešević.

U narednih 27 dana, kako je istaknuto, bit će nastavljeno predstavljanje kandidata NES-a u prijateljskoj i demokratskoj atmosferi, jer Cazin to zaslužuje, saopćeno je iz Press službe NES-a.

/ Anketa

Da li ćete glasati na ovogodišnjim lokalnim izborima u Bosni i Hercegovini?
Rezultati

Inače, predizborna kampanja za lokalne izbore koji se održavaju u BiH počela je 6. septembra i trajat će mjesec dana - izbori se održavaju 6. oktobra, a sve o izborima možete pratiti OVDJE

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije