Izbori 2024 | Otvorena izborna kampanja Koalicija za Mostar

1
Radiosarajevo.ba
Izbori 2024 | Otvorena izborna kampanja Koalicija za Mostar
Foto: Facebook / Počela izborna kampanja Koalicija za Mostar

U prisustvu velikog broja zvanica u subotu, 7. septembra, u Mostaru je otvorena izborna kampanja Koalicija za Mostar (SDA, BPS i BH Zeleni).

Otvaranje izborne kampanje pod nazivom „Mostar za sve – Gradonačelnik za sve građane“ upriličeno je pred velikim brojem članova i simpatizera Koalicije u Centru za kulturu Mostar.

Prisutnima su se obratili predstavnici stranaka Koalicije Alis Čolaković, Šerif Špago, Sevlid Hurtić, Mesud Hero, te nosilac gradske liste i kandidat za gradonačelnika, prof. dr. Đani Rahimić, prenosi facebook stranica Mostar Danas.

U BiH povučeno više igračaka sa tržišta: Ovo je razlog

U BiH povučeno više igračaka sa tržišta: Ovo je razlog

Prof. dr. Đani Rahimić prisutne je upoznao o programu rada i planovima, te istakao važnost lokalnih izbora i izbora gradonačelnika za razvoj i prosperitet Grada Mostara kao grada svih građana.

Nakon obraćanja političkih predstavnika predstavljeni su svi kandidati Koalicije za Mostar za predstojeće lokalne izbore.

/ Anketa

Da li ćete glasati na ovogodišnjim lokalnim izborima u Bosni i Hercegovini?
Rezultati

Inače, predizborna kampanja za lokalne izbore koji se održavaju u BiH počela je 6. septembra i trajat će mjesec dana - izbori se održavaju 6. oktobra, a sve o izborima možete pratiti OVDJE.

Kako je bilo sinoć u Mostaru pogledajte u prilogu:

U prisustvu velikog broja zvanica sinoć je otvorena izborna kampanja Koalicija za Mostar (SDA, BPS i BH Zeleni) ✅...

Posted by Mostar Danas on Saturday, September 7, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije