Nermin Ogrešević: 'Dok traje hajka na Bošnjake, sveštenici pjevaju spremite se, spremite, četnici'

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Neko nešto duradi.

Mario

***

5thu76z7zjlo

***

N

Pa sta bosnje glupe rade? Kmece samo i cekaju opet da ih pobiju

X

Mogu oni k. pjevati, a jaja da im pljescu!

.

Ko pjeva, zlo ne misli. Take bear ka Mladomuslimanski Rezervat Pa i to što kažeš... Eto oni neki kravati vole neke vrbe... Pa nabijanje na vrbe... Vole ljudi prirodu, zelenilo... Ekolozi takoreć... Ma gdje će oni u onim slatkim crnim uniformicama zlo misliti...Samo o sadnji drveća... A posebno što vole o vrbama zapjevati...

sarajlija

***

Jako

Ovaj mis je tako pokvaren da je to za nevjerovati. Sudjeluje u svemu ali bi htio biti na dvije strane u isto vrijeme.

a šta bi ti?

da budu nespremni?! eeeee nećeš razbojniče!

da Nermine

Jeste, to je cijena.

Srbi su pogani psi

da budu nespremni?! eeeee nećeš razbojniče! ka a šta bi ti? SPREMIT ĆE MO VAS IZ OTPREMITI TAMO GDJE VAM JE MJESTO DJECU VAM ***** SRBOGENOCIDAŠKU.UKINUT ĆE MO VAM TAJ KARANTIN GENOCIDNU TVOREVINU DA ZNATE A SVE I NAJMANJE SRPČE BIT ČE ODRANO KO SVINJČE.ZAOAMTITE NISU VIŠE 90.TE I BRAĆA MUDŽAHEDINI SU TU OKO VAS BADGLEDAJU NE BRUNI .KIBICUJU PLIJENOVE KOGA PRVOG DA GULE UZ TEKBIRE S TIM ŠTO ĆE SVD VAŠE SATANISTE SATANISTUČKIH W.C.A NAZOVI CRKVE KRMOSLAVSKE DA GULE A VAŠE SATANISTICKE CRKVE JAVNI W.C.I. BITI SRUŠENI

SPREMTE SE BRAĆO MUDŽAHEDINI .

OVOGA PUTA PRVO NJIHOVE POPOVE SATANISTE KOLJIMO PA ZATIM NJIHOVE SATANISTICKE ISKOTE. RUŠIMO CRKVE SATANISTIČKE A GENOCIDNU TVOREVINU UKINUTI GENOCIDOM I OČISTITI OD POGANIH PASA GENOCIDAŠA.

Balinĉadi pogana

Dosta ste Srbe ganjali, sad put pod noge pa za Tursku pravo.

Smrdoje

nermine, oko moje, kako se ja kao katolik u redovima armije bih osjecam u ovakvom sarajevu koje bi trebalo biti multietnicko, sekularno ovakvo i onakvo a ono nije nista od toga nego je obicna minderaska prcvarnica... ka sarajlija Hajde ti u Čapljinu napr. Tamo imaš sve to što nemaš u Sarajevu. (Oprosti Čapljino, može od druge mostarske obale pa do Neuma. Svejedno je)

A

Ova spadala 'trojkaši' se ne javljaju, da ne bi " uvrijedili' koalicionog džukelu!!

Miki

Jesi napomenuo da je dzamija nelegalno sagradjena ili si mozda zabovavio?

Prdivoje

Jesi napomenuo da je dzamija nelegalno sagradjena ili si mozda zabovavio? ka Miki A jesi li ti opet namjerno glup ili si prirodno takav? DŹAMIJA NIJE NELEGALNO SAGRAÐENA. Minaret JESTE nelegalno postavljen. Ali to bi bilo kao da napr. u Mostaru, na Crkvu Svete trojice (Saborna crkva) kažu ne može zvonik. Za razliku od crkve u Konjević Polju koja čak ni priključak struje nije imala legalan.

BiH

Ako budemo samo sutili blizu nam je 92.

Istina Nermine

Samo treba znati da su prateci vokali forto,niksic i konakovic najveci dusmani Bih i Bosnjaka

Spremite se

***

Spadala

****

Bošnje

***

/ Najnovije