Nermin Nikšić: SDA je svjesno htjela napraviti haos na protestima

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Žan Klod

Nema se šta očekivati dok ste svi isti. Najvažnija fotelja. Ovo stranačko prepucavanje će nas sviju skupo koštati.

Žan Klod

Nema se šta očekivati dok ste svi isti. Najvažnija fotelja. Ovo stranačko prepucavanje će nas sviju skupo koštati.

Žan Klod

Nema se šta očekivati dok ste svi isti. Najvažnija fotelja. Ovo stranačko prepucavanje će nas sviju skupo koštati.

Auuu !!

Dobrim djelom istina sto se tiče SDA ,ali ujedno i dobra predizborna kamapanja..ništa ti nisi bolji od Baketa ,samo ako ti se pruzi prilika ..jednako ćeš pravit ovce od naroda kao sto i Bake radi zadnjih 30godina ..ali ovce su tu da se sisaju !!! Narod nikako da skonta da ovi svi rade samo za sebe ,a ljude jadne koriste i crpe za svoje fotelje !! Ali sta sad , ko voli nek okrene njima guzu !!!

vlasnici naroda

Niste vi nasi vlasnici, pa da neke stranke imaju pravo, a druge nemaju da dodju na proteste. Efikasnije bi bilo da niko od vas nije dosao na proteste vec da ste kao drzavnici otisli i licno se borili za ovo za sta narod protestuje. Svi ste vi bezveznjakovici i stojite uz narod kad vam odgovara.

Miki

Takodje imaj u vidu da u korumpiranoj (i to da niskim iq) zemlji i sistemu se prije legne u grob nego ustane iz drzavne fotelje. Oooogromne su pare u pitanju sa namjestenim tenderima koje dobijaju firme sa jednim radnikom a pogodi cije su to firme? On je citav zivot radio da stvori taj sistem koji mu pomaze u obrtanju milijardi sa ovako dobrom ratnohuskackom politikom. I zapamti prije ce leci u grob nego ustati iz fotelje da je prepusti nekom drugom.

Kakva budalastina

Pa i u ovakvoj situaciji umjesto da svi stanete zajedno vi se i dalje prepucavate. Narod nije dosao ispred stranke da protestvuje, narod je dosao da se bori za sebe. Ova vasa politika "Oni su krivi za sve" ne pije vise vode. Svi ste vi krivi za sve!

Porfiricus Geneticus

Pozivam mladog junošu Zahiragića da ode u Višegrad pa otme mikrofon i zavrišti na one stare ******e, da pokaže balls, ako ih ima. Ovi protesti su za našu BiH a ne za pojedine kriminogene partije SDA, SBB, NiP... Znači Junoša, pravac Grude pa otmi krivoustom nacisti mikrofon i na njega se deri!!

Dizalicar nermin

Nedo Bog da ti nermine branis Bih,uvijek si glasao kao hdz i snsd,zaboravio si srebrenicu,mostar,izbore u sdp,dizalice,motokultivatore.... nemoj molim te ti pricati o postenju i patriotizmu znas sta si uradio zakonom o prebivalistu Bosnjacima. Ali svi ste vi politicari ****a kojima treba pustit vodokotlic da odete na svoje mjesto boravka. Veceg lazova i mrzitelja Bih nema od niksica

adi

tipicni skup muslimanskih islamsistickih fanatoka koji mastaju o dzamahiriji, dobite cete *****u da dudlate

Name

SDA je dokazano zlo, nema se sta vise reci.

Djikani

Lijepe riječi su ukras!

BUUM

Ovaj skup je on GLASAJ TE ZA NAS, GLASAJ TE ZA NAS

Dosta

Zar ne možemo biti ljudi,uvijek se nešto ogovaraju ovi su htjeli ovo oni ono.Sve stranke su užas.Bože sačuvaj ovaj narod od pakla.

Kralj

Lijepe riječi su ukras!

Www

KAD SE LAZE I OVAKO SE KAZE

sparco

Nije ni Čovic cvjecka i zreo je za zamijenit ali braco Bošnjaci imate Vi puno Više takvih ko Čovke pa sto ih nemjenjate nego jucer paradiraju ko lipicaneri na skupu.Vi ste ovim načinom i ostavili Čovica politički živim.Hrvati bi ga se vec do sada rijesili.Međutim sada je druga prica kada Vidimo sta želite Hrvatima.

/ Najnovije