Nermin Nikšić: Pobjeda Četvorke u KS siguran je zalog za 2022. godinu

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Kakbi vi i 2022 vi ste samo za lokalnog karaktera i tamo gdje su bosnjaci vecina da sta usicarite a za visoku politiku cisti amateri tamo nemate sanse ni igraca za te utakmice

AB

Ti si Niksicu najveci luzer na ovim i na svim izborima na kojima si ucestvovao . Od cetvorke SDP nema nikakve koristi . NiP i NS su ti elegantno preuzeli biracko tjelo , jadni Niksicu !

Novi izbori

Nema svrhe glasati bez elektronskog glasanja.ove izbore nedobijaju biraci nego brojaci.to he istina.vidio sam bezbroj nepravilnosti i lopovluka od koalicije sda+hdz.samo elektronsko glasanje pa cete vidjeti veliku promjenu na izborima.

King

Idi vise!!!

sdp

Čovjek koji ni u rodnom Konjicu ne može da ostvari zapažen rezultat. Jedan obićni kalkulant bez imalo energije u sebi. SDP je sa njim mnogo izgubio.

/ Najnovije