Nermin Nikšić ostaje predsjednik SDP-a do 2024. godine

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

Dobro je to danas rečeno: možeš na svinju staviti krila ali Nikšić nikad neće biti orao

Fula!

Unistio si SDP stranku zbog pohlepe i visokog ega, a u sustini nemas ni znaje niti iskustvo za tu funkciju. Perfidnost nije znak inteligencije vec mentalne bolesti. Zajedno sa Lagumdzijom si srozao stranku da ne moze vise gore biti . Nijaza Durakovica ste sklonili da bi se vi docepali vlasti i zadovoljili svoju pohlepu. Do sada nisi nist auradio za Bosnu i Hercegovinu ali doci ce vrijeme kada ce svi racuni biti polozeni a onda nece biti oprost ani tebi niti Lagumdziji i ostalim tvojim sljedbenicima.

Razveselio

Sigurno je razveselio kordica,bradaru,kristo,covica,ljubica i ostale hrvatske fasiste.

Nikad vise SDP

Godinama glasali smo za SDP,al zbog Nermina vise nikad nas glas. Kako je moguce da je predsjednik pored malog broja glasova gradjana,i dal je Nermin bitniji od SDP i zbog Nermina ce SDP izgubiti enormno velike brojeve glasača.

Prometheus

Ovaj Nikšić je ideju socijaldemokratije uništio, sveo je na ideju uslužnosti nacionalističkim i separatističkim akterima u BiH kao i međunarodnom faktoru koji ne vidi niti planira BiH kao državu svih njenih građana, nego kao neku iscjepkanu teritoriju pod upravom nekakvih ambasadora maharadža i vrhovnog kolonijalnog upravitelja koji nema veze sa bilo čime što radi. Ubili ste jednu univerzalnu ideju zbog koje ćemo svi patiti a vi ponajviše.

Sdprdac

Koja bljuvotina

Makelele

Neka ga još koju godinu da hnssdp sahrani do kraja

/ Najnovije