Nermin Nikšić odgovorio na optužbe da su lideri 'osmorke' izdajnici: "Ovako vam stvari stoje"

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

***

Prometheusdeux

Vrijeme ce pokazati ko laze a ko istinu govori. Vrijeme je najbolji sudija.

Jole

****<<e vala si dosadan!!

;+&_&+_-+-_-

***

sa

bošnjaci će da nestanu, a i zaslužili su to većih ljiga i beskičmenjaka trenutno nema u ponor će da ih udvedu ljudi koji nemaju ukupno ni 50 hiljada glasova

Glasacccccc

***

MrziteljPDA

Ma svi te znamo i da si dao i što nisu tražili ali radi ljudskosti treba bar sačekati 100 dana da se vidi na šta će to da liči

***

***

user90104

TO JE SVE MASLO SDA I NJEGOVOG ISLAMISTICKOG RADIKALIZMA! ! ! ZATO SU OTISLI U SMETLJISTE NA 4 GODINE.TO JE SVE NJEGOVA OSTAVSTINA OD SVOG BABE.

Koel

Za izdajnike na m svoru su bandere ulicne rasvjete visi ce te ako izdate kao s JMB nece te moci pobjeci ni dezertirati

izdajnici islamske deklaracije

****

Vidis ti koliko je bolji ovaj covjek!!

A do sada smo morali trpit onu ridju konjcinu...

Ha ha ha

Cuj jedna dusa, nikad vise.

Civediamo

Vidjet ćemo niksicu vidjet čemu.Bojim se da ste zbog učesca u vlasti odustali od NATO saveza,a vjerojatno i EU.

Guest

Guest Ako nemamo pameti-vijuga vise nego ti da skontamo onda nam nemoj objasnjavati osjeticemo sve na svojoj kozi a i ti.

Guest

Guest To vam je kompliment. Gdje su borci oni pravi da se cuju za sta i za koga su se borili.

Ja

Pregovore u Banjaluci uime Bošnjaka vode: - kandidat za Parlament BiH koji nije dobio dovoljno glasova da prođe; - zastupnik u entitetskom parlamentu; - kantonalni zastupnik Uime Srba: - predsjedavajuća Predsjedništva BiH - predsjednik entiteta - premijer entiteta

Milan

Covjek ni sam ne vjeruje u ovo sto je napisao.Ukolilo vjeruje glup je i naivan.Ako ne bjeruje lazov je.Narod zna da je nesposoban.Bravo mile,bravo dragane.

Jovo

Gdje je &#039;najveci Bosanac" Mijatovic??? Odradi posao za RS i Dodika i sada uziva!

Evo mog stava:

Ja kao Hrvat (da se razumijemo odmah) sam ZA osmorku, a nisam ni za kakvu opciju u kojoj su Muslimani nepravedno nezastupljeni ili lose zastupljeni. Ne treba mi Bosna ni dzabe bez ostala dva naroda. Ali ne dam ni na svoje. Jednostavno hocu pravdu, hocu buducnost za SVE NAS. I bio bih protiv svakog mojeg, hrvatskog politicara u BiH koji ovo sabotira. A bogami isto tako i protiv muslimanskog ili srpskog. Hocu dobro za BiH i njezin narod! Ako je to lose, ja onda ne znam dalje, eto vas, pa vi kako hocete.

/ Najnovije