Nermin Nikšić objavio video s otvaranja mosta i zanimljivu poruku o navikama - ko priča, a ko radi?

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

djej

******

Hana

A ko je navikao da sigurno stigne do mora taj ce i dalje voziti starom cestom. A ti bujrum preko pokrpanog mosta koji se zove Pociteljski, Hercegovacki, kako ono?

Rolle

A ko je navikao da sigurno stigne do mora taj ce i dalje voziti starom cestom. A ti bujrum preko pokrpanog mosta koji se zove Pociteljski, Hercegovacki, kako ono? ka Hana . Pitaj bakira i foodila

???

A sta si to ti tacno uradio Niksicu?!?!?!?

Jxncn

Hajde tutmaku kidaj da te negledamo više.pritisak mi se digne kad ga vidim

mavrk

most se poceo praviti prije tebe. skoro bio i gotov. i sta ti pravis? I mjesto direktora autocesta koje je pripadalo bosnjacima dao si najvecem lopovu u hercegovini Denisu lasicu koji za zaposljavanja travnicikih studenata uzima novac, automobile autocesta vozaju i djeca roditelja, ne samo roditelji koji rade u ac, i sve ste usra li i tu. hdz poltron. pola influenserki ima vise fanova nego si ti niksicu imao glasova.

Brko

ZASTO NIJE DOSO KOMSIC KAKO JE BIO PROTIV PELJESKOG MOSTA TAKO JE I PROTIV HERCEGOVINA MOSTA

Glasac pokajnik

Vidjet cete vi odgovor naroda na izborima,ublehasi,vi radite Dem borcu 8 km pvecano,penzioneru 30 km,radniku 20 km.A uhl****ma 500 km,auta mafiji 1,7 miliona km,poskupljenje el energije,hrana najskuplja na svijetu.Pokopat cemo vas na izborima.

Hehe ...

... sta? On nam to poklanja? Sve je to od nasih para, od tebe smo samo izdaju dobili!

flash

Smradu jedan Nek povežu hrvatsku sa stonim hrvatskim gradom Mostarom a ti se a Vojinom vozaj u Tuaregu Ološ izdajnička Što se zove most Hercegovina..zove se olośu tako da bi mu sutra dali ime herceg- bosna śto im je i cilj

Iva

Zar patuljak ovo smatra radom 😂🤣

vot sims tu bi d problem?

>>Smradu jedan Nek povežu hrvatsku sa stonim hrvatskim gradom Mostarom a ti se a Vojinom vozaj u Tuaregu Ološ izdajnička Što se zove most Hercegovina..zove se olośu tako da bi mu sutra dali ime herceg- bosna śto im je i cilj ka flash<<HB forever! most treba da naš zoki krešić lakše vozi po svojoj državi.

/ Najnovije