Nermin Nikšić o presudi Novaliću i ostalima: Svako od nas odgovara za svoje postupke

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vas

Nikad vise moj glas nece otici za komunjare

Makelele

*** ti se javljaš

Samo hrabro Bake!

Bakir Izetbegović, čelnik stranke SDA, kaže kako je sada “postao još tvrdoglaviji” zbog toga što su njegovoj supruzi Sebiji oduzete znanstvene i akademske titule, te da nema ikakve mogućnosti da Refik Lendo da svoju suglasnost – “nema niti govora” kaže.

Bosanac

***

***

***

I poslije Dilfe, Dilfa!

Svi smo mi Dilfa!

Koel

Djeca samo dalje od ove frankestajn drzave ovdje nikad nece biti napretka niti normalnog zivote

Ovi ništa nisu stvorili, samo za svoju ličnu guzic

>>Pa ljepotane, komunjare su stvorile SFRJ i BiH, pogotovo BiH. Kroz ZAVNOBIH, a ne kroz ajete Alije Izetbegovića ka Sašio mi Đurica<<

Mučak seljački

Pa pakšu jučer si dao izjavu u kojoj si optužio Novalica i vladu i to dan pred presudu a sada glumiš da nisi vršio pritisak. Citat : Želimo poduzeti sve neophodne mjere da u što skorijem roku smijenimo Vladu koja je građane ostavila na cjedilu tokom pandemije, koja nije nabavila vakcine jer nisu htjeli glumiti državu, al je zato 10 miliona KM bacila na beskorisne respiratore. Nećemo dozvoliti da o sudbini građana i dalje odlučuju oni koji novac građana dijele između sebe, dok se rudari bore za egzistenciju jer im nisu isplatili plate.

Ljiljan:***

***

/ Najnovije