Nermin Nikšić: 'Nisam primijetio da HDZ opstruira. Primakli smo stavove za Južnu interkonekciju'

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dea

Nisivti primjetio da si politički infantilan i umno inferioran u odnosu na hadezeovske hijene.

Robot

Kakve ba stavove? BH gas i tacka ili tocka kako hoce

***

***

Iva

Malen a pokvare do srži Nije primijetio da HDZ opstruira jer prihvati sve od nji Za godinu s****li BIH

pitam se

gdje gospodin zivi?

Da Bog da

***

Primakli....Sta?

Primakli stavove? Mislis naredjenju iz Vasingtona i Ambasade SAD u Sarajevu?

IVA

PRIMAKLI STAVOVE???:):) OTVORIT CE SE BIH GASA PODRUZNICA /NEPOTREBNO /KOJU CE ZAPOSJESTI COVICEVI KRIMINALCI I UCJENJIVATI!

Prokleti izdsjnici

Dopustili ste zločincima u.v.o.i u.z.p.ovcima sve što su zahtijevali Narod će vam presuditi

Laxative

A evo kažu i da ste vi nesposobni na vlasti dali aerodrom pod koncesiju za jednu mizernu godišnju naknadu, sve šutke i ispod stola, i to nekoj firmi iz Srbije, to su one dobre instrukcije iz Ambasade tj. u prevodi, kako da vas uništimo u što kraćem periodu, da vam ništa ne ostane. Nikšiću prisjelo ti, a hoće.

1949

POGINO U ONOM TOUAREGU KOLIKO JE DANAS, SMEĆARU NESPOSOBNI! I TI I ŠOFERI I TJELOHRANITELJI, SVI ZAJEDNO! DA BOG DA IZGINULI KOLIKO JE DANASNJI DAN! KAKO TI, NESPOSOBNI SMEĆARU A TAKO ISTO I ONAJ KOCKOGLAVI LOPOV I ONAJ SELJOBER IZ LAKTAŠA! SVI BEZ RAZLIKE! AMIN JARABI! DA BOG DA IZGINULI SVI IZMETU LJUDSKI!

niksic

Sta je s ovim covjekom: Čović na obilježavanju osnivanja tzv. Herceg-Bosne: Skup počeo himnom Hrvatske

/ Najnovije