Nermin Nikšić: Nemam dobru vijest, ali nikada nećemo preći crvenu liniju

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

IVA

Zašto se sastajati sa neprijateljima BIH? Još ih nazivaš partneri? Vi ste bolesni u glavu!

***

***

Kako smo propali

Čitava politika trojke se svodi na to da se opravdaju za ustupke koje cine Dodiku i Covicu na račun drzave, a da bi ostali na vlasti. po mogućnosti da se nekako u tome spomene i SDA. Pa pobogu imamo li mi kao narod kojeg je 60% pravo da nešto trazimo. Da se malo borite za nase interese. Da kazete mi kao predstavnici Bošnjaka hocemo to i to ... Zar nas ovi papci trebaju malo po malo kuhati kao zabu..

Koja sramota

Da najbrojniji narod i sve ostale patriote predstavlja obični b i l m e z! Ne zna jel' poš'o ili doš'o...

Catri u pola

Šta niste se mogli naći tamo gdje se slažete.. Da zaboravimo sve i krenemo naprijed sa rušiteljima države.. Sa takvim ste pristali da vas voze naprijed al prema ponoru! E na sta ste sve spremi uraditi samo da sacuvate pozicije! 🎢

HUKA

Gospodine njiva nije bilo Dudukove Djedove rakije odmah nema dogovora. U Bakincima ****lo izobilja i odmah jedogovoreno ali si ti posle takvog druzenja promasio radno mjesto pa potrefio u Dom zdravlja.

Bulazniš

***

Roki

Davno ste vi svi prešli crvenu liniju ,zar ima još crvenija

Derim

Eki. Otkad to vi imare crvenu liniju ?

Brko

Čitava politika trojke se svodi na to da se opravdaju za ustupke koje cine Dodiku i Covicu na račun drzave, a da bi ostali na vlasti. po mogućnosti da se nekako u tome spomene i SDA. Pa pobogu imamo li mi kao narod kojeg je 60% pravo da nešto trazimo. Da se malo borite za nase interese. Da kazete mi kao predstavnici Bošnjaka hocemo to i to ... Zar nas ovi papci trebaju malo po malo kuhati kao zabu.. ka Kako smo propali KLJUSINO DA VAS JE 99 POSTO A SRBA I HRVATA 0,5 POSTO OPET BIH NIKAD NECE BIT SAMO MUSLIMANSKA TO STO PRIJE SVATITE BIT CE BOLJE PO BIH

Brkici

Ni svi Bošnjaci nisu muslimani

***

***

titi

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije