Nermin Nikšić napisao “pismo” Željku Komšiću: 'Bivši druže, neću pristati na laži'

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja mahaluša

Haj ne ***. Samo pravite smutnje i borite se za vlastite sebične interese. Na leđima ste stanovništva više od 20 godina. Šta ste to dobro uradili za državu i ovaj narod i jedni i drugi i treći.

Nesposobnjakovici

Čuj "ordinira", a gdje ti i takvi kao ti "ordinirate"? Fuj

Aaa

Komsic-sda pudlica

666

***

Adi

***

***

***

BRKICA

***

Haha

Unutarmuslimanski obračuni.

***

***

Neeko

E moj druže Beogradski , sve smo srpske pjesme znali , pjevali smo prije rata kad će plata, kad će plaaaataaa, aaahahahahaha.

Bosanac

***

U usporedbi za Peljeskim, Nermin je covo i po!

Vidi se to po svemu. I po onome sta kaze i kako to kaze i po drzanju, gestikulaciji, govoru tijela. Jednostavno ozbiljan covjek. Vise nam treba takvih kao Nermin. I ne smeta mi nimalo sto nije iz mojeg naroda, jednostavno je dobar i gotovo.

Gost_Radio_Sarajeva

Šta vam sve to treba?

Eca

Nedaj se Zeljko Komsicu svi smo uz tebe izdajnike ne volimo kao sto su Konakovic, Niksic i onaj ligsvi Forto

/ Najnovije