Nermin Nikšić nakon sjednice vlada FBiH i RS: Lako je svađati se. Želimo raditi da svima bude bolje

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

Ovi su se lagano pomokrili po državi! Čovićeva pudlica radi dan i noć na razgradnji države. Prošli put nas je povalio za prebivalište a sad je već uradio veću štetu

Mujo Intelektualac

Koje pljuvanje po državnim institucijama! Koje negiranje državnih institucija! Čuj mor'o imati emisiju obveznica, koji bezobrazluk!

Rozi

Hahahaha ko ce se vratit🗽

Boske

Aha ,mahmaru hvam izdajničku na noge genocidašima.Trebate poduzimati sve da dođe do ukidanja tih nametnutih entiteta i tzv.vlada.Ima biti jedna vlada ,ona Bosne i Hercegovine.U njoj trebaju sjediti prije svega stručne osobe a mogu biti šta god hoće vjerski i etnički ali moraju poštivati državu kojoj su se zakleli i u čijoj su vladi.Drugi neka traže sreću negdje drugdje.

Nerko moralist

Mani se šuplje priče.

Pitanje

Pod hitno napraviti porodicnu socijalnu kartu u federaciji.eu vam je taj zadatak dala 2014,9 godina niko nista nepoduzima,il vas je strah u javnost dati primanja.imate 20% naroda s 0 primanja.to vam je zadatak u onit 14 zakona,tako da cete kao vlada pasti ubrzo ako to ne ispunite.uskoro cete imati test kroz onu pomoc od eu docijalno ugrozenom,do ro obratite paznju jer narod(pojedinac) se sad moze zaliti evropskoj komisiji.

Dea

Ubio me Bog ako si ti mormalan.

Fićo Bakir

pereat mundus.

***

Lijepe riječi su ukras

pupak

Wow Nerko mani se demagoške šuplje,, samo ti razduži federaciju kako si je zadužio. Nemoj da nam se desi da nakon tvoje vladavine nemamo ni telekom ni elektroprivredu... A Srbi se svakako guše u dugovima pa se hvataju za svaku slamku.. Mogao si makar iskoristiti to da oni tebi dodju na noge..

Titoisti

Napacene komunjare navikli da im Srbi sole pamet pa makar i ovi propali iz RS-a.. A Nermine ako misliš da je lahko kopati rovove što se nisi prijavio u ratu ...

Popish

Kaže Nikšić oni bi da rade a ne vidi da oni njega već rade i to uveliko, al konj ne vidi ništa, dok mu Konjoglavi hvali grlića mu Radmana mu do.

Bosanac

***

gopher

***

Nerko

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije