Nermin Nikšić: Mi kao pravi štreberi odradili svoj dio posla i spremili prijedlog Izbornog zakona

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

IVA

TI NISI DORASTAO OVOM POSLU! IMAS PAMET I GOVOR SREDNJOSKOLCA!

LUCIDNA IVA

***<@IVA Ne branim, Nikšića, jer još nema prave ljevice da s desničarskom nemani obrišete pod, ali... Kad tvoj Trezor-efendija govori- u pokušaju- u roku odmah čuješ da se radi o spodobi s posebnim potrebama: bez nadzora, terapije, logopeda, bolničkog azila. A o doživotnom zatvoru da i ne govorimo!

visocica 1662

Sta ste uradili pripremili ste da se izabere sudija ustavnog suda UZP-ovac i da date sefu logora date treci entitet nemoj da lazes i obanjujes javnost,.

***

***

Laxative

Nikšiću MUPM

IVA

***

Gost_Radio_Sarajeva

Džaba ti je kad si u vlasti s ponavljačima.

Panzer

Lijepe riječi su ukras!

visocica 1662

***

Ja1

@ visocice pametnice, sta se desava? Nabroj mi sta je to trojka dala i sta je izdala. samo optuzujete bez ikakvih dokaza, samo jednu stvar navedi sta su to dali. dao je tvoj bakir tuzbu protiv srbije, o tome ne pricas

***

***

Matrixus

Nikšić je nesposobna izda koja viri iz Čovićevog *****ha i čeka mrvice.

/ Najnovije