Nermin Nikšić kategorično najavio: 'Dodikov dokument o razdruživanju ćemo proslijediti pravosuđu'

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

tuner

da ga je covic proslijedio i ti bi ga potpisao

Iva

TI KONAKOVIC I FORTE STE TREBSLI DOBITI DODIKOVO ODLIKOVANJE URADILI STE VISE OD NJEGA NA RASTURANJU BIH

Sudija Brzi

***

Han

Nermine. Pomozi Bosni. Odseli se u Australiju.

QqQ

***

Bosna Bosancima

Svaki potez koji je trojka povukla vodi disoluciji države, uključujući sastanak Vijeća ministara u Mostaru i davanja legitimiteta Trećem entitetu. Nermin se pravi Tošo, a svjestan je da opet daje pojas za spasavanje i Dodiku i Čoviću. Nepravedna raspodjela PDV, gdje se gradjanima FBIH otimaju milioni i prebacuju u budzet RS je pokazateljelj izdajnicke politike. Bićete kažnjeni na slijedećim Izborima.

Putovati ce

Taj dokument jaaaako dugo i možda se u putu i izgubi

****

****

To je vase pravo, isto toliko

koliko i Dodikovo da napise dokument. Po zakonu je i jedno i drugo. Druga stvar je sto je proslijedjivanje pravosudju netakticno, pogresno. Ali na to smo navikli, klocna ide neumitno prema raspadu.

Lijepe riječi su ukras!

***

Tatar

Nije dovoljno samo proslijediti mora se nešto konkretno uraditi.Alu vi ste naučili štititi jedan drugoga i mudro i ****anjski čekati da Shmit ili neko drugi riješi problem.Fuuuuuj jadoviii.

Proslijediti

Tako će to ići ukrug, prebacivat će jedni drugima u beskonačnost, svi će se vaditi da nisu odgovorni za rješavanje problema, uvijek isto. Nikada niko ne poduzme nešto ozbiljno i sa odgovornošću. Samo se riješi podjela para, to svima ide dobro. Neka limuzina ne fali a ostalo neka crkne. A pravosuđe eto jedva čeka ovo, moš mislit.

Mislim da se neće zvati Dodikov dokument

On nije stavljen kao potpisnik,možda inicira ali drugi će potpisati kao što ce ga i usvajati

Njiva

Ako dodje do razdruzivanja nek dodik povede i trojku trebat ce mu magaraca da im nose tovare za srbiju

Xxx

Lijepe riječi su ukras!

Adi

Lijepe riječi su ukras!

Nece to oni NIKAD priznati

***

Kakav ba sud

Lijepe riječi su ukras!

Komentator

E moj Nikšiću, pa ti si inače poznat po svojim strašnim potezima, pa što do sada ništa nisi poduzeo, elemenata si imao koliko si poželjeti mogao. Nemaš ti m**a, da imaš i da ste sposobna vlast, sastančili bi svi u glavnom gradu, ne u odmetnutim vuko****nama. Ti da valjaš kao čovjek ili političar ne bi to sebi dozvolio, ali šta reći za SDP BiH, kukuruz liga sa šanerskim partnerima, osvojili Sarajevo, ha ha ha, do kada?

Boki

Nermine, ti si licemjer i lazov.

Gost

Kako može premijer jednog entiteta poduzeti išta protiv predsjednika drugog entiteta? Ili vi mislite da ste vlasnici oba entiteta?

Miki

Sram da vas bude,ko o cemu vi o parama,kad ce te napraviti drzavu ili mislite da je imate.Ja evo 5 godina razmisljam hoce li neko pozvati moje sinove u rat zbog jednog Dodika i njemu slicnih a vi se bavite koliko ce ko dobiti para. Ako vam sta znaci nikad vise necu glasati a toplo preporucujem i drugima.Drugi put ako dodzete u situaciju da polazete zakletvu nemoj te,otidzite na prvo sehitsko groblje proucite fatihu i dajte zakletvu.Da nije bilo sve uzalud.A onda lupite sakom od sto da vas dobro zaboli,da vidim TITU ,makar se zvao Jovo, Stipe ili Muhamed da se i mi zovemo Bosaci i Hercegovci drugacije nikako i to je drzava za koju polazete zakletvu

/ Najnovije