Nermin Nikšić: 'Izjave Jamesa O'Briena su podrška politici koju mi zagovaramo'

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

Izgleda je Nikšić prespavao dolazak američkog diplomate!

Radio Sarajevo

Jede vnago

Niksicu

Nece biti mjeata na un avijonima za trojkanske konje i rasisticke arijevske psuudoliberale.

Kia

Ne brukaj se jado. Đim vas je javno nabio nogom u ****cu što se uvlacite u pedu Dodiku i Čoviču

Kratki kurs Nermine!

Ne mogu domovi naroda stititi ‘vitalne nacionalne interese’ naroda, jer narodi u BiH nisu nacija susjeda! Nema BiH dijasporu ni teritorije susjednih drzava. Njihova nacija je Bosanskohercegovacka! Istina je da su “konstituentni narodi” ‘napravljeni’ od nacija Jugoslavije/SHS preko AVNOJA pa Dejtona. Ali to su samo politike. BiH nije data nacija Kraljevine zbog muslimana! Nacije su pravljene podjelom stanovnistva po krstu i jeziku. BiH katolici=nacija Ju Hrvati; BH pravoslavci=nacija Ju Srbi.

Zbor

Ne mogu domovi naroda stititi ‘vitalne nacionalne interese’ naroda, jer narodi u BiH nisu nacija susjeda! Nema BiH dijasporu ni teritorije susjednih drzava. Njihova nacija je Bosanskohercegovacka! Istina je da su “konstituentni narodi” ‘napravljeni’ od nacija Jugoslavije/SHS preko AVNOJA pa Dejtona. Ali to su samo politike. BiH nije data nacija Kraljevine zbog muslimana! Nacije su pravljene podjelom stanovnistva po krstu i jeziku. BiH katolici=nacija Ju Hrvati; BH pravoslavci=nacija Ju Srbi. ka Kratki kurs Nermine! . Nikad Bosna nije bila visenacionalna, sastavljena drzavna. Nema odavno ni Ju ni SHS. Ne mogu njihove nacije biti narodi izvan maticnih drzava. One “konstituentne narode” u BiH drze kao velikodrzavne insajdere, izvrsioce njihovih politickih projekata.

Kakne

Jesu ,a posebno vašem pokušaju izdaje u laktašima.

Veriga

Dignite obrazovanje, sport i kulturu na drzavni nivo da nam Srbija i Hrvatska ne odgajaju mladost za svoje interese, da nam gradjani navija za nasu reprezentaciju, pozdravljaju zastavu i mirno slusaju himnu BiH.

Iva

Mali Nerko je otkacio Sam sebe pobija i priča gluposti. Kada ce shvatiti da nije za politiku

Brko

. Nikad Bosna nije bila visenacionalna, sastavljena drzavna. Nema odavno ni Ju ni SHS. Ne mogu njihove nacije biti narodi izvan maticnih drzava. One “konstituentne narode” u BiH drze kao velikodrzavne insajdere, izvrsioce njihovih politickih projekata. ka Zbor PA AKO SI CITO STA JE RECENO U AVNOJU DA JE BIH I SRPSKA I HRVATSKA I MUSLIMANSKA A NE SAMO MUSLIMANSKA KAKO JE VI SVOJATATE MUSLIMANSKA NIKAD NECE BIT TO ZAPAMTITE STO PRIJE SVATITE BIT CE SVIMA BOLJE

***

***

Kole

Nista ti smeće jedno ne dogovaras osim izdaje i ispunjavanju želja miletu i dragančetu. To ti jedino ide od ruke

Ja1

Nera, samo naprijed, ebo ove nacionaliste nepismene. Radite odlican posao, vasi glasaci ce vas opet podrzati. Glas od ovih ada glasaca prijavljenih na biro samo radi pomoci svakako necete dobiti ne trebate ih ni slusati

Koel

Hahahahah kojaaa je ovo budala ko ti je diler reci nam da i nama bude dobro barem nekada

0333

Meni samo nije jasno koju vi to politiku zagovarate a vjerujem i vecini stanovništva ? Osim politike ni ekonomija ni socijalni pravac nije jasan ili vi to onako u hodu rješavate od oka ?

nepismeni marginalac: kartel-dino-kriminalac

– Ko je političar iz FBiH koji je odlazio kod šefa kartela „Tito i Dino“ Edina Gačanina u Dubai i kome je taj kartel plaćao avionske karte i smještaj u Dubaiju? – Kako Milorad Dodik raspolaže tim informacijama, umjesto da se na osnovu tih dokaza pokrene postupak protiv političara o kojem govori? – Da li se tim dokazima ucjenjuje taj političar? Ranije su mediji izvještavali da je predsjednik Naroda i pravde i aktuelni ministar vanjskih poslova BiH Elmedin Konaković povezan sa narko-kartelom „Tito i Dino“. S druge strane, upravo je Konaković redovni posjetilac Dubaija, što je evidentno i na osnovu fotografija koje objavljuje na društvenim mrežama.

Hmmm

PA AKO SI CITO STA JE RECENO U AVNOJU DA JE BIH I SRPSKA I HRVATSKA I MUSLIMANSKA A NE SAMO MUSLIMANSKA KAKO JE VI SVOJATATE MUSLIMANSKA NIKAD NECE BIT TO ZAPAMTITE STO PRIJE SVATITE BIT CE SVIMA BOLJE ka Brko Od "srba" i "hrvata" iz Bosne gdje je katolicima i pravoslavcima prodana s-h nacionalna ideja da su oni slaveni arijevci koji su krscanstvom ocuvali rasnu cistocu a da su slaveni muslimani prelaskom na islam postali semitska "turska" rasa i izdajice? Gdje slaveni krscani izigravaju reformisane jevreje sa toboznjom s-h nacijom iz religije a slaveni muslimani su jevreji u rasistickom poimanju i ubice Krista? Mara dzukac lazljivi.

***

***

visocica 1662

Cuj ga sad a sta si rekao kad si dosao od duduka,da amerikanac ne rece istinu jos bi vi govorili kako je to dobar sastana jadovi izdajnicki.

Lijepe riječi su ukras!

NEKA NAM VJEČNO ŽIVI NAŠA SLAVNA, ČASNA, HRVATSKA, KATOLIČKA HERCEG-BOSNA! NEKA NAM VJEČNO ŽIVI NAŠA SLAVNA, ČASNA, HRVATSKA, KATOLIČKA HERCEG-BOSNA! NEKA NAM VJEČNO ŽIVI NAŠA SLAVNA, ČASNA, HRVATSKA, KATOLIČKA HERCEG-BOSNA! NEKA NAM VJEČNO ŽIVI NAŠA SLAVNA, ČASNA, HRVATSKA, KATOLIČKA HERCEG-BOSNA! NEKA NAM VJEČNO ŽIVI NAŠA SLAVNA, ČASNA, HRVATSKA, KATOLIČKA HERCEG-BOSNA! NEKA NAM VJEČNO ŽIVI NAŠA SLAVNA, ČASNA, HRVATSKA, KATOLIČKA HERCEG-BOSNA! NEKA NAM VJEČNO ŽIVI NAŠA SLAVNA, ČASNA, HRVATSKA, KATOLIČKA HERCEG-BOSNA! NEKA NAM VJEČNO ŽIVI NAŠA SLAVNA, ČASNA, HRVATSKA, KATOLIČKA HERCEG-BOSNA! NEKA NAM VJEČNO ŽIVI NAŠA SLAVNA, ČASNA, HRVATSKA, KATOLIČKA HERCEG-BOSNA! NEKA NAM VJEČNO ŽIVI NAŠA SLAVNA, ČASNA, HRVATSKA, KATOLIČKA HERCEG-BOSNA! NEKA NAM VJEČNO ŽIVI NAŠA SLAVNA, ČASNA, HRVATSKA, KATOLIČKA HERCEG-BOSNA! NEKA NAM VJEČNO ŽIVI NAŠA SLAVNA, ČASNA, HRVATSKA, KATOLIČKA HERCEG-BOSNA! NEKA NAM VJEČNO ŽIVI NAŠA SLAVNA, ČASNA, HRVATSKA, KATOLIČKA HERCEG-BOSNA! NEKA NAM VJEČNO ŽIVI NAŠA SLAVNA, ČASNA, HRVATSKA, KATOLIČKA HERCEG-BOSNA! NEKA NAM VJEČNO ŽIVI NAŠA SLAVNA, ČASNA, HRVATSKA, KATOLIČKA HERCEG-BOSNA! NEKA NAM VJEČNO ŽIVI NAŠA SLAVNA, ČASNA, HRVATSKA, KATOLIČKA HERCEG-BOSNA! NEKA NAM VJEČNO ŽIVI NAŠA SLAVNA, ČASNA, HRVATSKA, KATOLIČKA HERCEG-BOSNA! NEKA NAM VJEČNO ŽIVI NAŠA SLAVNA, ČASNA, HRVATSKA, KATOLIČKA HERCEG-BOSNA! NEKA NAM VJEČNO ŽIVI NAŠA SLAVNA, ČASNA, HRVATSKA, KATOLIČKA HERCEG-BOSNA! NEKA NAM VJEČNO ŽIVI NAŠA SLAVNA, ČASNA, HRVATSKA,

Veriga

PA AKO SI CITO STA JE RECENO U AVNOJU DA JE BIH I SRPSKA I HRVATSKA I MUSLIMANSKA A NE SAMO MUSLIMANSKA KAKO JE VI SVOJATATE MUSLIMANSKA NIKAD NECE BIT TO ZAPAMTITE STO PRIJE SVATITE BIT CE SVIMA BOLJE ka Brko . Nikad nije bila na programu muslimanska Bosna. To je SANU mantra, izgovor. Ali nije imala narode Srbe i Hrvate dok ne napravise Kraljevinu SHS 1918. Ni tad se gradjani nisu osobno izjasnjavali o naciji sve do popisa stanovnistva 1948. Pobuna je izbila kod katolika u Posavini i srednjoj Bosni jer nisu htjeli da su hrvati!

/ Najnovije