Nermin Nikšić demantuje Srđana Amidžića: RS je dobila manji koeficijent od FBiH

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja

Dzaba pricat moj Nermine, mediji u sluzbi uzbunjivanja naroda. Za dobru vijest potrose vrlo malo vremena al losa vijest se bolje klika pa tako i mediji posvecuju paznju

BiH

Ti demantujes amidzica, koji je predlozio taj procenat, kobilaru.

Jugoslavija mjesovita

da mozda neko slucajno zeli u EU

MrziteljPDA

Nermin Nikšić je simbol izdaje države BiH!

Jxjxj

***

Bankar Sule

Samo tunjavi Bosnjo moze misliti da je ovim dobio nesto. Vjecna Republika Sprska se gradi, dok se u FBiH pozvatarase sve frime. Jednog dana kada se budu trebali vracati dugovi, treba se zapitati da li ce ce Republika Srspka vracati pokradene pare iz FBiH? Pa niste u stanju 20g da napravite autoput! Sve vam je to namjestila SDA.

pupak

Nisu novinari krivi što su prenijelo ono sto je rekao ministar. Isto kao sto nisu krivi kad prenose ove tvoje lazi. Normalno da su dobili vise nego sto im pripada.... imali su manje uplata a dobili vise para od predhodnih godina..

Gorka je istina

Prevarant njiva premijer samo zna izvrsavati sto mu narede dodik,covic a poslije tone sve dublje kad pokusava laz oredstaviti kao istinu

/ Najnovije