Nermin Nikšić: Da li je moguće da ovo rade Izetbegović i SDA?

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost Radio Sarajeva

Naravno da je moguće. Plan mafioza za borbu protiv kriminala nikad ne treba uzimati zaozbiljno.

Takvi su uvijek

Tako se ponasaju 30godina. Sta se cuditi

Guest

Pokrij se i ne govori ništa,nismo zaboravili tvoja nedjela.

rimtutituki

Čekaj,vi sa njima idete u koaliciji za izbore u Republici Srpskoj

Mozda

Mozda si i naivan ali si sigurno nesposban .. Da niste bili u talu sa nasom strankom u Mostaru bi bila druga prica.. SDP je sveo na rang stranke Mirnesa Ajanovica..

nemoj ti nermine pričat o poštenju

motokultivatori,zakon o prebivalištu,dizalice,izbori u sdp,....

Hinjski

Ne zna se ko je veći DEBIL od svih vas zajedno?!

Bakir peder

Lijepe riječi su ukras !

Budo

Oa i vi ste iz SDP-a pravili koali iju 2919 godi e sa HSP om ? Vlast je slast.

nasvasta

Opozicija da je stvarno opozicija,a ne konkurencija za uhljebljenje mogli ste organizirati proteste pa bi time dobili još više ,jok daj uhljebi rodbinu još sa papirima iz štamparija ili šutite o štamparijama ko bi normalan mogao povjerovati takvoj opoziciji.

Dokopo se bolesnik tastature opet?:)

Ovaj GOST i Takvi su uvijek-vokabiular i nacin pisanja ga odaje.Ovo je ona bolesna budala,onaj psihicki bolesnik sto je bio banovan i prijabvljen SIPI pa promjenio nadimak:)Jos kad saam sebi nabije ove lajkove..,hahaha...koja bolest

Kaze Niksic koji u rodjenoj carsiji ne moze preci izborni prag?:)

Ovi iz SDP su majstori za OKRENUTI cinjenicno stanje.I njima je jedini probkem SDA a nista nemaju protiv SNSD,HDZ.Jer HDZ su duzno lovu,oko 200.000 KM a SNSD im je dao 50 svojim omladinaca da imaju clanstvo u genocitetu.Zakonom o prebivalistu ste zadali smrtni udarac Bosnjacima povratnicima u genocitet!Pozaposljavali ste rodbinu i one koji su kao i vi-kako kazu Hercegovci-za sto lira u sto vira!

/ Najnovije