Nikšić čestitao Novu godinu: Ostajemo opredijeljeni za ključne reforme i predan rad u interesu ljudi

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nekoniko

Koga je briga za tvoju čestitku. Poštedi nas, ne javljaj se, da nas ne nerviraš

Stranka dobrovoljne predaje

Historija socijaldemokratije je evropska historija katastrofalnih izdaja i predaja. Zajedno sa braćom i sestrama iz Slovenije, Hrvatske, Srbije itd., vi ste ispisivali nove stranice te kapitulantske i sramne historije. Od Lagumdžije do ovoga N.N. Kao u Hrvatskoj: od Račana do Milanovića. Na Miloševića i karakondžulu mu ne treba ni riječi trošiti. Dok ovakvi lažnjaci socijaldemokrati i wannabe ljevičari, puni ko brodovi postoje, čak su i prividni porazi desničarske rulje zapravo pobjede drugim sredstvima.

Penzioner

Pravedno društvo, socijalna sigurnost,........ Pričaj ti to nekom drugom .

Xyz

Cijem interest...SIKTER

Vako

Vi ste sve i radili za korist VAŠIH LJUDI.Narod je opet prevaren i nikad gore nije bilo.Sikter.

Dokraja

Kazi dokraja sto mislite ti i tvoja trojka; rascijepiti BiH ,a gace skinuti da vas dodik i covic bambusaju.

Lkkj

Sve najgore tebi i onima koji su te postavili i onima koji te podrzavaju....

,💯,,

Nikad vi vise necete doci na vlast,samo lazete i kradete,naravno i trpate administraciju u đep po 2,500 km.najniza plata od 1000 samo ubleha,socijalna karta svake porodice opet ubleha,pomoc borcima,lazovi gori od sda mafije.za godinu dana rada,0 ucinak.nikad vise.

adi

sda *****anderi na aparatima, pomrijet ce od huje sto su poposili, dosta je vise sda fasizma, i terora jos da vas papaniju lagano deportujemo u vase pro****ine pa da se lakse dise

Postavili ga strani ambasadori Vojin Mijatovic,,Ma

Sve najgore tebi i onima koji su te postavili i onima koji te podrzavaju.... ka Lkkj

Leo

Nemaš pravo da se obraćaš narodu, Nikšiću ! Za tebe narod nije glasao ! Ti si dil Dodika i Čovića, nametnuti predsjednik vlade Federacije !

Zar još ima hajvana koji nisu progledali. Trojkaš

sda *****anderi na aparatima, pomrijet ce od huje sto su poposili, dosta je vise sda fasizma, i terora jos da vas papaniju lagano deportujemo u vase pro****ine pa da se lakse dise ka adi

Zar još ima hajvana koji nisu progledali. Trojkaš

Trojkaško smeće

/ Najnovije