Nermin Muzur: Šminko gradska, pazite se, ubit će vas kompleksi

14
Radiosarajevo.ba
Nermin Muzur: Šminko gradska, pazite se, ubit će vas kompleksi
Foto: A. K. /Radiosarajevo.ba / Nermin Muzur

Nermin Muzur, načelnik Općine Ilidža, na Facebooku se oglasio povodom komentara na račun, kako je naveo na ovoj društvenoj mreži, otvorenja pruge Sarajevo - Pazarić.

Njegovu objavu na Facebooku prenosimo u cijelosti:

"Čitam komentare tzv. FGR kako je njima strašno da je vijest to što imamo brzi voz od Pazarića do Željezničke stanice.

I ako se najmanje tiče mene i moje općine, ali da vam kažem da u Hadžićima, Ilidži, N.Gradu ako niste znali stanuju djeca koja idu u školu, omladina koja studira, penzioneri koji su od svojih plata između ostalog gradili ovaj naš grad, a do sad su morali da koriste dva ili tri prevoza da bi došli do svoje škole, fakulteta, ili neke zdravstvene ustanove.

Nisu oni “šminko gradska” majmuni, već ljudi kao i svi ostali kojima su potrebna olakšanja svakodnevnice.

Gospodo FGR za njih i za nas je ovo vijest.

Đaci, studenti i penzioneri koji žive u ovim općinama valjda imaju pravu na normalan život i evo između ostalog na tačan, uredan i jedan prevoz od svoje općine do centra grada, a ne samo vi po koje tramvaj dođe svakih par minuta.

Budite mi dobro, pazite se, ubit će vas kompleksi. Šta bi onda mi bez vas?", napisao je Nermin Muzurnačelnik Općine Ilidža.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (14)

/ Povezano

/ Najnovije