Nermin Muzur podržao Muriza Memića i poručio: Dok dišem, tu sam!

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

x

Cheap talk

Guest

Guest Moze li mi neko objasniti zar je prece nerodjeno dijete u odnosu na mladog momka rahmetli Djenana ni krivog ni duznog ubise. Ima li iko od MZ da se ukljuci u ovo ubistvo?

flaster

Jao vecih fukara od ovih nipovaca Bosna nije iznijela.Non stop nam se reklamisu ali da ce to uciniti i na tudjoj nevolji za saku glasova.Dno dna.

NN

Muriz je kriminalac koji je pustio na slobodu ubicu svoga sina da bi napakostio sinovoj djevojci !

Boom

Jeste šljam od ljudi kako možete tako nešto reći

AB

Klasican populizam i politikanstvo !

MrziteljPDA

I tako svi izađoše van a ni Muriz da kaže ko mu je ubio sina! NiP se od početka ugrađuje u ovu priču pa vidim i mlada Memićka se udebljala kao prasica od poslanička plaće. Da je iko pogledao prvo suđenje Seferovićima ne bi ovdje komentarisao gluposti jer je svjedokinja jasno objasnila da su ciganšture udarile malca autom a onda ga dotukle alatom

BiH

Ima li kakvih projekata na Ilidži ili to nije bitno?

Zdenka Klaric

Bravo nacelnice. Bas mi je drago sto ti dadoh.glas Ma ponosna sam

Zdenka klaric

Moze te li dati misljenje bez uvreda molim vas Radi se ipak o mladom neduznom bicu Ne morate biti uz Muriza ,ali nemojte pisti provokacije PRAVDA ZA DZENANA PRAVDA ZA DAVIDA

/ Najnovije