Nermin Muzur o prvih 100 dana mandata: Šta smo zatekli u Općini Ilidža

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Nisi ti uradio nista samo presipanje iz supljwg u prazno i zaposljavanje svojih kdrova ostalo katastrofa

Fontana

Nije valjda očekivao da će zateći med i mlijeko i da neće morati ništa raditi. Visoka je cijena i fotelje, ali se kroz mandat sve namiri. Riješičeš to ti , pametan si .

Budimlija

Nekako si nervozan. Nije ti baš neki start, ali ne sekiraj se niko na svijetu ne može biti gori od Senaid Memica. Onaj ološ i fašista i ženomrzac se rađa jednom u 100 godina. Tako da si u startu u prednosti, ali daj se saberi malo molim te. I svojim riječima kao da radiš za svoje setre (što mislio drugima, sjeti se da su to sve nečije sestre i biće dobro. Dobra si ti momak, ne daj da te iskvare

Nadimak

Pozdrav SDA botinama, drago mi je da vam je Seka povećala primanja ali šta vas briga dok je redovno dobro je. Veliki pozdrav za Muhameda.

Dea

Zateko si sta si zateko, a uradio si manje od nista

CICA

ZA POČETAK, OČISTI SMEĆE

...a profesor razgulio!

.

Kralj

Dobili smo jos veci lopovluk i nipotizam

/ Najnovije