Nerin Dizdar: Umjesto traženja vještica bolje je da se vlast RS pozabavi svojim najvećim neuspjehom

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Komšija

***

Zagor

Milorad Dodik je u velikoj opasnosti! Ako ne izvrsi domacu zadacu rusi ce ga ko brava za kurban. Smit i Marfi ga zahebli. I njega i brajka Dragana. Ode Mile vlajkovackom prugom, ode Mile sa najboljim drugom. Dosta su terorisali drzavu i neistomosljenike, vrijedjali, blokirali, omalovazavali, gurnuli nas u siromastvo i beznadje, rastjerali po bijelom svijetu. Nema vecih dusmana. Da te vidimo Milorade. Dosta si prijetio, jami se puske ili… put pod noge, vlajkovackom prugom. Pun nam je kufer takve politicke bagre!

Reintregaciia Sarajeva je zavrsena

uspjela je sda da preseli istocnu Bosnu i naseli Vogoscu, Ilijas, Rajlovac, Ilidzu, Osjek, Rakovicu, Hadzice, Pazaric i Tarcin. Kostalo je samo nekih par hiljada

Matrixus

Oglasio se i čuveni Nerin Nekin crijevni parazit.

Dino

Islam nije bio uzrok ni jednog svjetskog rata a pripisuju mu terorizam drugih koji su to radili, rade i sada a radiće i u buduće. Islam nije nigdje napravio genocid. Zna se dobro ko izaziva prijetnje i nestabilnost. Islam je taj koji trpi terorizam a posebno u ovo vrijeme od IZRAELA.

/ Najnovije