Neredi u Mostaru: Velika tučnjava Ultrasa i Red Armyja

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

afsd

Joj više zakon protiv navijača i deri po bubrezima.

Haha

Opet borbe na granici

Ne pijem dok Paja vozi

***

nasvasta

HDZ i SDA štite huligane ,kriminalcima su potrebne budale.

Ne pijem dok Paja vozi

***

OTKRILA INSPEKCIJA, susramlje, šok i nevjerica!

Skandal u BiH, šokantna analiza! Prodavali burek s junetinom, a u njemu ustvari bilo nešto sasvim drugo, 27. ožujka 2024. U bureku u sarajevskoj pekarnici prodavao se burek s junetinom, a analiza je utvrdila da je riječ o svinjetini.

tuner

S obzirom koji jezik pišete i jeste za kopiranje sa HDZovog bljeska. Stoko novinarska. Trebali ste kopirati i kada je Vedran uvijen sa poskok info. onda vi vas HZ pojele.

ti mlogo voliš hrvatsku uljudbu, sabur!

S obzirom koji jezik pišete i jeste za kopiranje sa HDZovog bljeska. Stoko novinarska. Trebali ste kopirati i kada je Vedran uvijen sa poskok info. onda vi vas HZ pojele. ka tuner saće maj 2032., a onda razguli u ,,, anadoliju!

/ Najnovije