Neprihvatljiv dokument o Planu rasta: BiH bez ambicija da dobije EU novac

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Adi

kvazi drzava koju vode sibicari, i lopovi, ovo treba dati pod zakup nekom normalnom na 20g inace nas nece biti

Sdff

OVO SE NAMJERNO RADI KAKO BI SE BIH NAPRAVILA LOSOM DRZAVOM. HOCE KOMANDOSI PO ONOJ NARODNOJ "ZAVADI PA VLADAJ". TREBA IH ONEMOGUCITI.

Medi

Zadnjih 10 dena na Kosovu u regiji Rugova je 100 Albanaca prešlo u katolike i pokatoličava ih se još, interesantan trend o kojem se ne govori u medijima... Croative.net KOSOVO: NASTAVLJAJU SE OBRAĆENJA NA KATOLICIZAM

Ralle

Sve je ovaj proislamski novinarčić rekao, ali je "slučajno" zaboravio da su za ovo krive bošnje i zločinačka organizacija SDA, koji blokiraju i ne žele usvojiti Zakon o ustavnom sudu .

Fuuuj

Kuka trojka mjesecima o 70mln eura a budzet federacije 7 milijardi KM. Ramo Isak se sam hvali da ima na racunu pola te love za kojom kuka trojka. Mene stid. Tramvaji su skuplje kostali sarajlije. Uglavnom zbog tih 70mln sve ce stati i morace se struja, grijanje, voda...poskupiti

idna

Covjeceeee koja kuknjava za sadakooom....level pro od trojke

Daj ne seri

>>Zadnjih 10 dena na Kosovu u regiji Rugova je 100 Albanaca prešlo u katolike i pokatoličava ih se još, interesantan trend o kojem se ne govori u medijima... Croative.net KOSOVO: NASTAVLJAJU SE OBRAĆENJA NA KATOLICIZAM ka Medi<< Katolici i Albanija nisu nista novo. Majka Tereza lazov 100%. Nego odakle taj katolicki cionizam da je katolicanstvo neodvojivo od kuroatske nacije ujkane?

Boni, kako vam nije jasno??? BRICS!!!!!

Pustite se kandidature za mission impossible i fujrope koja se brani od kineskih EV tarifama!! Ionako ce propast, VW zatvara TRI ("!!) fabrike u Njemackoj, ove u inozemstvu su im takodje upitne, trznite se, pustite se fujrope i natrona, to je sve has been, okrenite se Kinezima i multipolarnom svijetu. Rno vam je i Turska predala kandidaturu, Saudija, Azerbejdzan, Iran je vec tamo, pa pola muslimanskog svijeta hoce tamo ili je vec tamo, sta vam je???????????

Tafro

OVO SE NAMJERNO RADI KAKO BI SE BIH NAPRAVILA LOSOM DRZAVOM. HOCE KOMANDOSI PO ONOJ NARODNOJ "ZAVADI PA VLADAJ". TREBA IH ONEMOGUCITI. ka Sdff BiH i jeste loša država, u kojoj neobrazovani plebs već decenijama omogućava idiotima, kriminalcima i hohštaplerima da politiku pretvaraju u lični biznis i karijere. Tako i treba, kad plebs ne zna drugačije.

/ Najnovije