Situacija u Mostaru: Marić tražio da vijećnici ne postavljaju pitanja zbog posta

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

To nisu muslimani već lezihljebovići. Svi muslimane rade za Ramazan, a njima se ne da. Ne mogu postavljati pitanja? Hahaha... A smiju li davati odgovore? Prave cirkus od dina.

Boske

Kokošari jedni !!! Šta da su časni branioci 4..Korpusa Armije RBiH u ratu govorili " ramazan je ne možemo ići na liniju" danas vi govnari nebi bili poslanici.FUJ.

nasvasta

Koja budala dade glas Mariću i stranci kojoj pripada .Konjino jesili borci u ramazanu bili i sekundu pošteđeni.Eto borci pa dajte glas za SDA koja nas hebe 27 godina mi i naša djeca smo za njih samo sredstvo za njihov i njihovi porodica lagodan život .Haram im svaki zalogaj .

Hahaha

Idioti. Šta je sa ljudima koji kopaju u rudniku ili rade na baušteli kod Hase P. , a poste? Da se ne zamarate. Kandžijom vas treba. Idioti.

KVISKO

MARICU NISAM ZNAO DA SI TOLIKO GLUP

Pehlivan

Mostarci, jeb..a vam kriminalna organizacija SDA mater, eto koju ste bagru izabrali!

Bosanac

Ova bakirova sda nepismena bagra je gora od dodikove bagre ima li ljudi u toj sda majku vam lopovsku izdajnicku

Habuhabuhabu

A ovi ostali objeručke prihvatili. Nemojte nam postavljati pitanja! Hahaha... I nama je Ramazan! Hahaha Mi vama nećemo postavljati pitanja pred Božić. Ni sutra, jel' ono sutra četvrtak. Hahaha

N

Koja su bijeda, kriminalci, uhljebi ovi iz sda. Fuj.

Boze sacuvaj

Pa ramazan je ako poste ne mogu lagati. Jednostavno je :))))

Bosanac

Dajte i *** lopovsku izdajnicku stranku punu nepismenih papaka bakirovih

/ Najnovije