Građani pjesmom poslali poruku Fadilu i Vladi FBiH: Smijenit ćemo vas!

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Komsicev bal vampira

pod krinkom protesta protiv vlasti, koju je pravio sa SDA! Puk’o je ko kauc pod Sabinom

Protest PETOKOLONASA

Eh, sad ravno TORNJAKU(da izvinu cuke)na topli sendvic.Dijelice vam ih Konakovic sa pistoljem iza pasa, Campara ,Kojovic i Niksic....

Opet bi ti ubijao Bosnjake, ha?

Komentar izbrisan zbog govora mržnje

Komentar izbrisan zbog govora mržnje

Komentar izbrisan zbog govora mržnje

vb

Komentar izbrisan zbog govora mržnje

vb

Komentar izbrisan zbog govora mržnje

...

Dajte vratiti ove penzionere u staračke domove iz kojih ste ih uzeli.

N

Treba izdegeneciti ove likove sto dodju ko fol na proteste i kolo razbace par sati i kuci noga. Ruke im polomiti treba. Svijet nam se smije kako se protestuje kod nas

ŽLJ

I...? Kako prođpoše protesti? Jeste li smijenili Vladu, premijera? Naravno da niste, jer vas vode pogrešni ljudi, a i metode su vam bez veze. Gdje ste vidjeli da je ikad iko nešto promjenio mašući zastavicama?? Kao što pretpostavih, fula kao i sve u organizaciji gđe Feraget.

Z

Bosnje nikako da shvate da im nije kriva bih ni rs, nego fbih. Kako je rs nabavila vakcine i respiratore mogli su i oni, a u fbih im se sudi za neispravne respiratore, a vakcina ni na vidiku. Ali bosnje ce kao i uvijek udariti po dodiku i covicu, a ne po sda za koju glasaju vec 25 godina i ciji kadrovi im to konstanto rade. Nikad vi pameti necete doci od svoje srbofobije.

/ Najnovije