Nenad Stevandić pronašao "krivca" nakon što je završio na američkoj „crnoj listi"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Hani

Ratni zločinac. Da mu djeci bude ono što je radio tudjoj djeci. Samo toliko.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Koel

Ovo ****o dok se ne elwminise nece se proci

BL

Sve su opljačkali sve uništili narod ne stoji iza vas. Sve u zatvor na dozivotne robije.

Istina

Biva,zivjeće RS, jer svi su joj zavidni.Biva,vama je svejedno.Ma nemoj!!! Kada vam je svejedno,zasto izdvajate ogromna sredstva za lobiranje po Americi???Tebi je ovo zadnji mandat,znas ti to dobro,ratni zločinče!

Mario

***

Istina

Stevandić nema sve zube u vilici i nije ništa poduzeo da to sanira.Debeljko koji hoda bez kravate, ruzan, nizak ,neuredan s malim sakoom.To dosta govori o njemu,dzaba sto je liječnik.Jer on je ubica i zločinac.

Vidi mu glave

Pa ovo nemoze voljeti ni njegova majka,a ako ima djece nadam se da mu ih je zena dobila sa kakvim normalnim covjekom.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije