Nenad Nešić zatražio sankcije za policijskog službenika: Veličao "Oluju", sporna tetovaža

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

***

Juka

Prvi ste napali Vukovar upali u HR ,vojska HR vas zgazila uništila protjerala i sad nešto kukate. Za dom spremni

***

***

Oluja

Vojna operacija Hrvatske vojske (uz sudjelovanje Hrvatskog vijeća obrane i Armije Bosne i Hercegovine) nazvana „Olujom“ (započela je 04. kolovoza / augusta 1995. g u 5 h) bila je jedinstvena akcija kojom su u teritorijalni sastav i ustavno-pravni poredak reintegrirana područja označavana UN sektorima „Sjever“ (Banija i Kordun) i „Jug“ (Lika i Dalmacija) u Republici Hrvatskoj i razbijena srpska blokada Bihaća u Republici Bosni i Hercegovini. Operacijom Hrvatske vojske „Oluja“ slomljena je pobuna dijela Srba u Hrvatskoj, a time i skršena samoproglašena Republika Srpska Krajina („RSK“).  Također, ponovno su, kontinentalnom trasom, prometno, spojeni jug i sjever Hrvatske. Tako su ostvarene sigurnosne pretpostavke za život na područjima koja su graničila s „RSK-om“ te za ostvarivanje prava na povratak prognanika u svoje domove, protjeranih s tog područja u kampanjama nasilja i zločina 1991. godine. Pobunjenička srpska vojska i civilno stanovništvo s UN područja „Jug“ povukli su se brže i za to su bili bolje pripremljeni, dok iz UN sektora „Sjever“ civili i srpska vojska u izbjeglištvo kreću kasnije.

Sasa

Lijepe riječi su ukras!

Federacija

Treba da slavi uspjeh Oluje jer je i 5 korpus aktivno učestvovao u uništenju sao krajine. Slavimooooo

***

*** 01.08.2023. 16:50 Prijavi 9 0

nasvasta

***

de pročitaj opet šta si nabalegao, jado

Lijepe riječi su ukras!

Kažu

Snsd angažirao Tomsona da mu pjeva u Prijedoru. Kazuuu

nešiću če talju, slijedi ti oluja i u bih

gdje čete biti pometeni, pa ti se pjenio ili nepjenio, hahahaha

Rega

Ovo je problem, a studentice nisu?

***

***

TNT

Imal koja akcija koju je izvela vojska Srbije u borbi protiv naoruzanog protivnika, nema, ima samo protiv zena, civila, starca itd. Kada spominjes OLUJU tada bi u najmanu ruku, ti Nesicu trbao stajati i aplaudirati.

oluja nije smjela dopustiti da čede

žive napuste hrvatsku. svi do jednog!

***

***

***

***

HAHA, ¨zločinačke akcije kao što je Oluja¨ ;àà

a ne, nego smo trebali Mila Martica i Gorana Hadzica da trpimo jos jedno 55 godina, jeeldeee? Mali cheeto, otiso si ti s gacama na schchaopu! :))

NB

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije