Nenad Nešić uputio izvinjenje Senki Nožici: "Na njoj je hoće li me tužiti"

2
Radiosarajevo.ba
Nenad Nešić uputio izvinjenje Senki Nožici: "Na njoj je hoće li me tužiti"
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Nenad Nešić

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Nenad Nešić uputio je javno izvinjenje advokatici Senki Nožici nakon što je medijima potvrdio da Nožica privedena u prostorije SIPA-e.

Nešić je kazao da je on dobio netačne informacije koje je kasnije potvrdio za nekoliko bosanskohercegovačkih medija, među kojima je i portal Radiosarajevo.ba.

Danas je prilikom posjete Graničnoj policiji, iskoristio priliku da na press konferenciji uputi izvinjenje uglednoj advokatici Senki Nožici.

Djevojka pojela podgrijanu supu, pa ostala paralizovana: Doktori otkrili šta se desilo

Djevojka pojela podgrijanu supu, pa ostala paralizovana: Doktori otkrili šta se desilo

"Ja se njoj izvinjavam za svu bol i štetu koju joj je nanio. Izvinjavam se gospođi Senki Nožici. Ja sam dobio informacije koje nisu bile tačne i potvrdio sam ih medijima. Spreman sam na tužbu, a možemo to i ljudski riješiti. Na njoj je hoće li me tužiti", rekao je Nenad Nešić.

Podsjetimo, Nožica je u razgovoru za portal Radiosarajevo.ba najavila tužbu za klevetu protiv ministra Nešića.

"Nisam ni bila u SIPA-i, a da ne kažem da sam privedena. To što je Nenad Nešić rekao za mene je čista laž. Kako građani Bosne i Hercegovine mogu ubuduće vjerovati jednom takvom političaru poput Nenada Nešića, koji je povrijedio mene, moju porodicu i advokatsku firmu u kojoj radim", kazala je Nožica.

Kompletan razgovor sa advokaticom Senkom Nožicom možete pročitati na linku OVDJE.

Nenad Nešić
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba: Nenad Nešić

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije