Nenad Nešić pozvao Zukana Heleza da podnese ostavku: 'Građani su uplašeni za RS'

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

***

Tabasco

***

Hafiz Alili

***

Čuj

***

Sdf

A DODIKOVA PRIJETNJA ? STA JE ONA ? STRAH CIJELOJ BIH

***

***

Mali Draža

Naravno muslimani su odavno poznati po terorizmu ka Hafiz Alili Samo mi Srbi terorizam imamo kao ekskluzivu!!!

Kako ste...

...tako glupi pa pravite iste greske, kao u proslosti. Jedan lopov vas tjera u nove poraze i zastoje u razvoju. Nesicu, znas gdje i kako zavrse takvi...

smrt fašizmu

"vjekovni grunt". Da te "podsetim" Nešiću, prvu turu su doveli begovi nakon velike kuge krajem 18. vijeka a drugu Karađorđevići nako 1918.

Lojavi su🏴

***

JNA

***

***

***

***

***

***

***

***

***

4djfj

Ne zna,se ko je veca budala, ovaj zukan ili ovaj narkodiler

/ Najnovije