Nenad Nešić: Nisam popisivao samo Bošnjake, izgleda da su i Srbi i Hrvati išli na džumu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BiH

Pa vi iz snsd najvise izostajete sa posla nedolazite na sjednice, a plata redovna.

Mujo Intelektualac

Lik u prethodnom mandatu nije prstom mrdn'o. Nije ga bilo na poslu a uredno prim'o platu... Šta reći, sad on tu nekom nešto bulazni o poštenju ...

sve džumaše popisati,

odmah otkaz i poslati ih reisu na posao. reis treba džihad boraca, zato ih i skuplja po džamijama.

dakle, muslimani PRIZNALI da su

OTIŠLI NA DŽUMU U RADNO VRIJEME i još se bune!

Mole

Mesić koji želi da uništi BIH I NEPRINAJE BIH DRŽAVU sada je kao savjestan radnik BIH INSTITUCIJA Vidi Niksicu šta si uradio!

Guest

NA POSO! Zašto drvlje i kamenje zbog dokazivanja nerada i zloupotreba ionako privilegiranih pojedinaca? Opet kriva narodnost, stranka, prošlost... OVO je dobro uradio!

Za ovo - apsolutna podrska Nesicu!

Ako primas placu da radis u svjetovnoim sektoru, ne bi se smio udaljavat sa radnog mjesta ni pod kojim izgovorom. Pa tako ni zbog neke molitve.

Dina

Ma nek jede ****a

ACA

OVO SMECE OD COVJEKA PRO*****K,TROPRSTAS KOJI SAMO PRAVIO SKANDALE POKUSAVA DA INTELEKTUALNO ONANIRA. COVJE SIROVINA KAKO GA ZOVU JE KAKO KAZE PAVIC: – Znamo da je Nešić kriminalac, ali bez kriminalca tog kalibra mi kao stranka u sarajevsko-romanijskog regiji ne možemo napraviti iskorak.

/ Najnovije