Nenad Nešić: 'Nadležni u FBiH da zaštite Srbe povratnike'

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zbor

Konstitutivni srbi i hrvati (u BiH) trebaju Srbiji, Hrvatskoj i nekim krizarskim podzemljima EU za provodjenje velikodrzavnih i antimuslimanskih projekat. Nacije novostvorenr drzave Kraljevine SHS su u ZAVNOBiHu nametnute kao “narodi” u BiH, iako se gradjani ni na jednom ranijem popisu stanovnistva nisu izjasnjavali kao srbi i hrvati u BiH! Taj nametnuti velikodrzavni koncept je prekopiran u Dejtonu kao lazni konstituenti. Nema boljitka BiH, Balkanu i Evropi dok i BiH ne dobije svoju naciju, a ukinu trojanske nacionalnosti nepostojece Jugoslavije.

Gost_Radio_Sarajeva

Od koga?

Lijepe riječi su ukras!

***

Guest

***

Xyz

Cuj cuj a sta vi radiate u rs.stitite li povratnike I vjerske objekte zao mi obicnih ljudi sa svih strange.Ne trazi sto I sam ne radis...SIKTER

MOON

***

Iva

***

Iva

***

***

***

yxff

>>Ercegovci su medjedi koji štuju zlocince Pavelica Praljka Kordica i ostale ubice U Hrvatskoj ih ne smatraju Hrvatima ka Iva<< Al zato smatraju Mate Rimca (Hercegovca) Hrvatom .

***

***

Kanta Jupola

***

/ Najnovije