Nenad Nešić će biti kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Op Op

Ipak idemo na izbore.. xD

nasvasta

Imaju li ovi pravoslavci uopšte mladih ljudi da nisu odgojeni da mrze druge i drugačije .

Damianusdarcus

Gospodine Nešiću koji su vaši ciljevi kao član predsjedništva BiH?... "Ja sam prvenstveno srpski predstavnik iz republike srpske i kao srbin ću predstavljati srpske interese srpskog naroda u srpskoj poziciji gdje će republika srpska kao srpska država prednjačiti u srpskim ciljevima nas srba i mene kao srbina u svesrpskim stavovima"... hm... hvala vam gospodine Nešiću, bio je to član predsjedništva BiH... studio?

Hahahahaha

Jadnik

Krupan zalogaj

Za ovog nesposobnog nacionalistu i govno od čovjeka! Za jednog predsjednika mjesne zajednice možda bi prošao. Ali nije ni bitno. Fašistički, genocidni entitet u Bosni, zvani rs, nestaje. Nema više ' majčice', poslednjivtrzaji podrške četničkim govnima, odn.većini stanovnika Genocidistana.

Nisam@Robot

Nenad Nešić će biti kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine ... Da bit ce kandidat i ostace kao kandidat i nista vise. A kada bi kojim mahnitim slucajem usao u predsjednisvo, shvatili bi vrlo brzo kao nam je Dodik u stvari bio zapravo zabavan.

Dragan

Ovo govedo treba zvono nosati oko vrata.

Zanimljiv si kao i ona dva idiota

DZAFERUGLO i SEJDO. Otprilike ces proci kao njih dvojica na izborima

HahahahahahahahaHahaHHahahahahahahahaahaHahahahahahahahahahHahahahahahahahaahahHahahahahahahahaahahahahahahahahaHahahahahahahaha

HahahahahahahahaHahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahHahahahahahahahaahahahahahaHahahHahahahahahahahaahahahahahaHahahahahahahahaHahaHahahahahahahahahahahahahaha

/ Najnovije