Nenad Filipović o inicijativi za dodjelu naziva ulice po njegovom ocu: "Ne slažem se"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nenad Filipović

***

Promasaj

Sta ima Bosna i Hercegovina sa Muamer Zukorlićem- NISTA!. Ne stvarajte tenzije bez razloga i to vezano za osobu koja nema nista sa Bosnom niti je rodjena u Bosni. Svaka susa iz podruma se umislila da predlaze ime neke osobe koja nem anist asa Bosnom a nasi junaci i ljudi koji su zrtvovali svoj zivot za slobodu Bosne i Hercegovine nema ih nigdje na vidiku. Zukorlic nema nikakvih zasluga vezano za Bosnu izuzev mozda za lokalne mahalske religiozne organizacije.

R BiH

@ promasaj Tako je Staviti ime rahmetli gospodina Filipovica uz ime rahmetli lihvara Zukorlica je vise nego blesavo i bezobrazno …. Ovaj decko sto je to predlozio je malo je reci smijesan…

Ma bjezi! Eto, neka bude umjesto Titove!!

Da li ovaj lik zna sta znaci skromnost i poniznost? Ma ne volim Amere, ali jedno cijenim kod njih... 5th Avenue, 76th Street, Oak Street, Elm Street itd itd.... I svi mirni. Kao da i oni nemaju tih nekih lokalnih ¨zasluznika¨?? Pa ih opet ne guraju na plocice sa nazivima ulica. Kod nas odmah treba izgleda cijeli grad nazvat po njemu, pa da se bude zadovoljno? Kao da je Muhamed Filipovic u rangu Tita? Ili eto Dzemala Bijedica? Jasta je...

Azra

Dosta je vise ulica koje su dobile ime po clanovima "mladih muslima" Umjesto da ukidamo i lagano mijenjamo takve ulice, mi im dajemo jos vise prostora... Dosta je vise ovih koji pristrasno i dogmaticno izmisljaju historiju. Nama treba gradjanska BiH!

11111

U Sarajevu imaju takve fule od naziva ulica: prote bakovica, milutinoviceva, SENOINA, RADICEVA.... uzas. Ovo građani Sarajeva ne žele!

Nego sto!

***

Ljiljan

ČUJ nenad FILIPOVIĆ !ZNAČI DA JE I RAHMETLI MUHAMED *****DŽO VLAINJU.. VOLE NAS FESLIJE VLAINJE A I ŠOKICE VIŠE NEGO ĆAĆU SVOGA!

jugoslovenska beba

***

JUgoslovenska beba

Lijepe riječi su ukras

JUgoslovenska beba

***

Adi

***

/ Najnovije