Nelson: Američka administracija spremna da uvede nove sankcije osobama u BiH

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nikolica s prikolicom

***Nelson uvjerava da američka administracija podržava dejtonski koncept BiH, dva entiteta, tri konstitutivna naroda i ostali.*** To i ja cijelo vrijeme govorim, ali me se slabo sluša. Što se to dešava u ljudskim glavama da ne razumije ovako jednostavne stvari? I najvećoj budali bi trebalo biti jasno ovo što kaže Nj.E. Nelson. Sve drugo bi bio konačni nestanak BiH kao države.

Nikolica s prikolicom

PS:Naravno, treba presti manipulacija sa "Ostalima". Valjdase radi o nekim manjinama, kojima treba dati manjinska prava. Za ovo je dovoljan i postojeći Ustav (Aneks IV.). Zašto im ta prava nisu data? Trebaju li vam stranci doći i reći da to trbate učiniti?

Nikolica s prikolicom

Edit:presTAti :)

Gost

Hoće li popis sankcioniranih biti tronaciomalan?

Lana

Ja ne znam tko je gori, narod koji na ovakve članke nasjeda ili propagandni novinari koji ovo pišu i prenose. Neoboriva činjenica je: 1. Republika Srpska nikad neće biti ukinuta 2. Republika Kosovo nikad neće biti vraćena Republici Srbiji

Cczx

Uvedite federalnoj vladi mafiji i sda sekti To je ljudski otpad

2b

Ustvari je vrlo lako. Degenerike Čovića, Dodika, Izetbegovića i sve slične poslati u trajnu mirovinu bez ikakvog prava da se bave bilo kakvim poslom ikada, a njihove banditske sekte zakonom zabraniti. I mirna Bosna.

Gost

Axa. Kad kažeš da u BiH živi jedan narod bilo bi zanimljivo da se predstaviš. Odgovori nam zašto samo jednom narodu odgovara građansko uređenje.

Gost

Jedan narod nije genocid počinio, svak bi da parča državu kome se ne sviđa građanska fino pasoš pa u Hrv ili Srb

Nikolica s prikolicom

@Axa, još samo osmisliši kuće od marmelade i krov od čokolade ili kako već. Nj.E. zna o čemu govori i ja mu samo dižem palac gore, a i ti ćeš uskoro ruku gore, a možda i obje. :)).

Nikolica s prikolicom

@Gost, nijedan narod nije počinio genocid, lažu te.

Sankcije fašistima…..

….prvo fašistima iz Genocidne pa onda kriminalcima, Bakiru i Čoviću i svim koji su uz njih! Iz riječi u djela ! Podržavam 100%

J

>>Axa. Kad kažeš da u BiH živi jedan narod bilo bi zanimljivo da se predstaviš. Odgovori nam zašto samo jednom narodu odgovara građansko uređenje. ka Gost << Prvo dokazi da je krscnstvo istina pa onda da je to sistem stvaranja nacije po prosvjetiteljskom modelu.

Oli

Gdje su god imali ameri svoje šape tu su imali i koristi

/ Najnovije