Nekadašnji vojni gigant ponovo počinje s radom: Proizvodit će borbena vozila za BiH

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Oce, jasta ce!

Nasarafljivat ili nazavarivat celicnih ploca na VEC POSTOJECE VOZILO od onog ko zna to vozilo napravit, primjerice iz D, IT, FR i tako dalje. Na to postavit kupolu i mitraljez i evo ga! Vrhunska tehnologija mejd in baaznia.

Bogoljub

Ma bravo Krešo kad naši ništa i ne umiju osim svuć u ravan sretan radd

Tatar

Ovo je isuviše lijepo i sasvim normalno da bi bilo imali istine u njemu

Emso

U Bosni se radi ono sto niko drugi nece, Ljudi su napaceni i nemaju mogucnosti da biraju poslove. Niko ne govori to sto bi od te vrste proizvodnje bilo naruseno zdravlje. Za nekih 50 godina svi u Bosni ce biti bolesni jer nema ni lahkog ni zdravog posla.

/ Najnovije