Nejra Latić Hulusić otkrila detalje napada na djecu u Sarajevu: 'Kolege, zajedno pratimo slučaj'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne pijem dok Paja vozi

Kako će naletjeti jednom na pogrešnu djecu i doživotno da jede na slamku

GRAĐANKA

Čitam i plačem... Ne mogu da vjerujem da je ovakvo nesto zadesilo dvoje nedužne djece samo zbog nakaradnog tužilaštva i nedovršenih nakaradnih zakona. Stidite se svi koji ste doveli do ovakve situacije, i vi koji ste preuzeli pa još uvijek ništa ne činite osim za svoj račun i pozicije. Nadam se da cete i vi osjetiti bol ovih roditelja I TO USKORO. I nadam se da cete policiji vratiti makar dio ovlasti, da ce tuzilastvo otici u 3 PM konacno jer od njih niko nista nema, oni imaju samo hrabrosti osuditi sirotinju za sjecu metar drva. DJECO IDITE PUT BIJELOG SVIJETA, OVDJE NE OSTAJTE, OVA VAS DRZAVA NE ZASLUZUJE!

Klick

Kako će naletjeti jednom na pogrešnu djecu i doživotno da jede na slamku ka Ne pijem dok Paja vozi Nazalost je tako, ali sva su djeca bitna, i pogrešna i nepogrešna, to i jeste problem, sva djeca zasluzuju zastitu od sistema, koji mi roditelji od svojih plata finasiramo.

GluhoBilo

Ovakvi manijaci se moraju odstraniti iz drustva. Ovaj covjek ne smije hodati normalno medju ljudima.

Ne pijem dok Paja vozi

Nazalost je tako, ali sva su djeca bitna, i pogrešna i nepogrešna, to i jeste problem, sva djeca zasluzuju zastitu od sistema, koji mi roditelji od svojih plata finasiramo. ka Klick Slažem se sa tobom to si odlično rekao. Al

Name

Dežurna ublehašica

Objesite...

....****o danas!!! DOSTA NASILJA!!! OVO JE POVOD ZA PROTEST!!! Zelimo odgovornost, OSTAVKE!!!!

Jaa

Molim vase kolege iz medija da prate i slucaj male Gadzun, kao i sve gdje su djeca

A zasto vi gospodjo...

...otkrivate identitet maloljetnika i detalje? Vrsite pritisak ali manite se medija i suplje i privlacenja paznje.

Gh

Garant neki isfrustrirani vehabija koji nikad mindze nije vidio, pa mu smeta svaki mladi par u parku. A prepostene i merhametli sarajlije ni da pomognu djeci nego snimaju mobitelom ccc. Dan ranije ne date djeci da udju u sinagogu. Par dana ranije po treci put ubijate studentice autom na pjesackom prelazu. Par mjeseci ranije polupate auta iz srbije i napadnete roditelje koji su doveli djecu na fudbalski turnir na ilidzi, samo jer su srbi. O brojnim drugim dogadjajima koji nisu medijski propraceni da ne pricam. I onda kazete da niste sarajlabad, ali vas djela demantuju.

/ Najnovije