Nejra Latić-Hulusić i Aida Feraget razriješile nedoumice oko dva protesta u Sarajevu

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kralj

Ahaaa

nasvasta

Podrška za hrabre i dostojanstvene.

Sa

Ma ja ne do Bog da se sta zajedno uradi. Posebno protest penzionera, posebno protest profesora, zdravstvenih radnika..... a svi smo u istim vanago....ovakav stav nece dovesti ni do cega samo ce razvodniti

Hocel biti u burkiniju?

idem garant

NN

Sta je sa Fortinim vakcinama i njegovim jakim vezama kojima se falio. Upravo su Forto i M:tel koalicija krivi za pandemiju u KS , a ne vjece ministara. Bogate drzave nemaju vakcinu ali isto tako nemaju vas dvije izmanipuliisane organizatorke protesta !

Latko zBrode

U ona pogana vremena bio je jedan VALTER, sada, u doba tastatura "valteri" niču kao gljive poslije kiše. "Hrabri" ratnici se javljaju iz zemunica po dijaspori.

NN

Koliko ce se gradjana zaraziti na vasem derneku nije vas briga . Samo vam je bitno da vas dvije budete u centru paznje . Jeste li vi uopste normalni ?

Paok

Nejla Latic Hulusic, kcerka i supruga Scepinog novinara i kadrovika organizuje proteste. Ma dajte,ljudi, uozbiljite se. Pa prije bih izasao na proteste u organizaciji Mice Trofrtajlke protiv turbofolka.

MrziteljPDA

Radončić to organizuje i osvježava lica na protestima sa suprugama od svojih novinara. Protest je legitimno sredstvo ali da se mjere poštuju. Smrtnost u Sarajevu je duplo manja nego u RS i to vjerovatno zahvaljujući doktorima koje sada pljujete i pokušavate sabotirati lažnim anonimnim pismima. Samo naprijed pa da vidimo ko je bolji. SDA tolike proteste protiv vas može napraviti za 15 minuta a za 3 sata može okupiti u Sarajevu sto hiljada ljudi glat. Ali nije to naš nivo

mrki

a dali je dozvoljeno OKUPLJANJE !!!! samo nam je jos to trealo da ponovo sve buken. Nadam se da ce policija odraditi svoje rastjerati i kazniti ucesnike i organizatore okupljanja !!!

Guest

e cuj ovog mrzitelja pda,vjerovatno banovicki papak.Pa sto ne okupe kad mogu.Foodil se valjda brine da se narod ne zarazi,hahaha,papcina iz srebrenika

opari se

Ok kad ne stoji niko iza vas .. zasto izbjegavate prozivanje kantonalne vlade i Forte.. Forto je obecavao kupovinu vakcina pa nista.. A ova pitbula je sigurno neovisna od muza i babe ... Treba protestvovati ali protiv svih na vlasti a ne stranacki potplaceno..

Patriot

Ova Nekra ko da ima visak muški hormona ...ima i previse ...hahahaha ..Nejra a sta si ti to dala za Bosnu, ja dao nogu, a ti!!!! Ne seri

/ Najnovije