Nedžad Ahatović: Ovo što će Schmidt uraditi je otvoreno osporavanje bosanskog identiteta

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

rijetki

debili,.. hahahahahahah

Haha

Ta takija o “Bosancima” i “Ostalima” je vrijedila do popisa stanovništva 2013. Nakon što se tako izjasnilo manje od 2% stanovništva, takija je propala ko mooda kroz gaće. Ostaje 23% i puna šaka krezube brade

Tuner

Ko je zabranio 1909. Naciju Bosnjak i bosanski jezik? Austrijanci

Ma Bosna se mora raspast, to je evidentno.

RS, 23 i HB, zavrseno.

obicna zena

Ja sam ostali. Pravoslavni otac( NE SRBIN) majka katolkinja(NE HRVATICA) udata za Bosnjaka ili ti Muslimana. Nemam pravo biti OSTALI a necu ni postojece podjele.

BRKICA

PA TEBI NIKO NEBRANI DA SI GLUPI BOSANAC A KLJUSINA KOVACEVIC NEMOZE NA JEDNIM IZBORIMA BIT SRBIN A NA DRUGIM HRVAT A NA TRECIM DA MOZE U FBIH GLASAT ZA SRBSKOG CLANA PRESEDNISTVA SLABU JE IMO OBUKU OD KRMKA KOMSICA

Sarajevo bih

Pa vidi mu se ova hinjska njuška iz aviona,kako je došao samo hinjski polahko rastaće Bosnu i Hercegovinu,nema večih licemjera od EU,koja je bošnjacima u ratu još namjenila nestanak embargom na odbrambeno oružje.

Sarajlija

Vi ste ******eni ************, koji ba identitet prodali ste vjeru za veceru

sdfa trauma

nije uspjela gradŽanska, nema “bosanaca”, “bosanskog” jezika iz jednostavnog razloga sto su to MUSLIMANI

upravo obrnuto!

Ko je zabranio 1909. Naciju Bosnjak i bosanski jezik? Austrijanci ka Tuner mađarski gubernator kalaj i đubre ala incko, petrič i ostala gamad, su upravo forsirali nekakvo umišljeno bošnjaštvo jer sa tom izmišljotinom htjeli da se suprotstave hrvatskoj i srpskoj nacionalnoj svijesti (u građanskom smislu) muhamedanci uopšte i nisu imali ikakav koncept nacije, nego samo svijest o tome da su muslimani. priča o bošnjaštvu je bila izmišljena onda, baš kao i danas, al... uzalud vam trud svirači. ništa niste naučili iz istorije. sjedite jedan! NEMA BOŠNJAKA, amin! džaba trošite energiju i dodijavate srbimas i hrvatima.

Matrixus

Šmita treba otkačiti, tražiti smjenu, neka ga vrste u Njemačku da njima provodi aparthejd. Ima li iko hrabrosti da ovo uradi, da se izađe na masovne proteste i odupre ovom bezakonju?? Ako nema onda ćemo trpiti dok ne pukne. Ne mogu ovi provoditi ovakvu silu. Ni naši tzv prijatelji Amerikanci niti ostali. Guraju nas u ruke fašisti Vučiću ali i Čoviću a mi ko ovce blejimo. Hajde malo analitičari pronađite ih po evropskim medijima ili šutite i pustite nas NVO izdajnicima da nas založe zbog svojih radnih mjesta i projekata.

ISIL-antifašisti

Šmita treba otkačiti, tražiti smjenu, neka ga vrste u Njemačku da njima provodi aparthejd. Ima li iko hrabrosti da ovo uradi, da se izađe na masovne proteste i odupre ovom bezakonju?? Ako nema onda ćemo trpiti dok ne pukne. Ne mogu ovi provoditi ovakvu silu. Ni naši tzv prijatelji Amerikanci niti ostali. Guraju nas u ruke fašisti Vučiću ali i Čoviću a mi ko ovce blejimo. Hajde malo analitičari pronađite ih po evropskim medijima ili šutite i pustite nas NVO izdajnicima da nas založe zbog svojih radnih mjesta i projekata. ka Matrixus će spasiti dunjaluk, a i ummet, olaham i titam!

/ Najnovije