Nedimu Sladiću bi na današnjoj fotografiji mnogi mogli pozavidjeti

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sofren

Da li je ***

Admir

Kakve ovo ima veze sa vremenskom prognozom? I zašto da ja ovom pozadincu na nečemu zavidim? Niđe veze! Neka hoda kuda god hoće i neka se provodi koliko hoće ali da mi ne dolazi iza leđa!

Pozdrav

Lijep pozdrav, lijep provod i lijepa osjećanja. Svako dobro

Sabahudin Imamović

Zaostalog momka forsirate zato što mu je otac poznati i imućni sandžaklija!

Na cemu mu zavidimo??

Ko da je Antalija Tahiti... i dobro je vise sa forsiranjem rekorda u Celzijusima. Ta dalabu tzv meteorolog ne konta da su ovo katastrofalne globalne klimatske promjene.

Samir dajdžin

Sladić,fotografija istog i da mu neko zavidi ne idu u istu rečenicu! Ne idu da ga j...š!

Hava

Meni nije jasno zasto ovaj portal toliko eksponira ovog mladica, ali mi je jos manje jasno zbog cega vasi maliciozni komentari. Ako vam se ne avidja, ne gledajte, ne citajte, ne komentirajte. Pomislite da neko o vasim najblizim pise uvredljive stvari. Lako je biti prostacina a vama je ocito tesko biti kulturan. Nemate se cime ponositi.

Trpadžija

Meni je stvarno žao Hava što si ti ovoliko razočarana! Eto ja se nudim da ti popravim raspoloženje . I to više puta. Samo ćeš tražiti još,još,još....

Ne pijem kad Paja vozi

Život mu je more pa onda škole a posle posao, a mene sleduje socijala i nedostižna mi Neum plaža( a ti otiđi u špajz i uzmi jedan crveni paradaj)

Covjek

Ovo je kulturan i pametan mladic, za svaku pohvalu. Bravo Nedime i sretno ti.

Admir

Niti sam na socijali dapače imam odličan posao u Neum ne idem na more jer trenutno sam u Poreču a sutra ću da odem do Venecije ali ako Nedime misliš da te zato pljujemo onda si bas promašio. Pajo,Hava ili Čovječe u prevodu Sladiću ti si samo jedan rijetko odvratan,dosadan i ružan lik koji glumi meteorologa a pored meteorologa nisi ni prošao!

Ne pijem dok Paja vozi

Niti sam na socijali dapače imam odličan posao u Neum ne idem na more jer trenutno sam u Poreču a sutra ću da odem do Venecije ali ako Nedime misliš da te zato pljujemo onda si bas promašio. Pajo,Hava ili Čovječe u prevodu Sladiću ti si samo jedan rijetko odvratan,dosadan i ružan lik koji glumi meteorologa a pored meteorologa nisi ni prošao! ka Admir<<Ma da imaš dobar posao i trenuto si u Poreču. Pitanje jel u Veneciju ideš zbog pive il

Admir

Pročitaj još jednom šta sam napisao i ako razumiješ da Nedim Sladić se popeo svima na vrh glave sa svojim glupostima(od džemre gluposti do promašenih vremenskih prognoza) biće bolje svima

Ne pijem dok Paja vozi

Pročitaj još jednom šta sam napisao i ako razumiješ da Nedim Sladić se popeo svima na vrh glave sa svojim glupostima(od džemre gluposti do promašenih vremenskih prognoza) biće bolje svima ka Admir A ja tebe pitam jel ideš u Veneciju zbog piva il zbog nečeg drugog

/ Najnovije